Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha egy nő már legalább 15pasival lefeküdt életében?
Miért kell azon filozofálni, hogy milyen nemű ember, kivel, mennyit, hányszor, és mit csinál?
Mindenkinek szíve joga azt tenni, amit csak akar, azzal akivel akarja.
Én inkább azokat tudom elítélni, akik azzal foglalkoznak, hogy más ember mit csinál a hálószobában.
Nem érdekel egyáltalán. Ez mindenkinek a magánügye.
N
Szerintem minden nonek van igenye a szexre es ezzel nincs is semmi problema. A problema altalaban a kommunikacioval van, mig sok pasi (tisztelet a kivetelnek) ezen igenyet vallalhatatlan modon kommunikalja le (ferfikent en szegyenlem magam helyettuk), addig a nok kepesek szofisztikaltabban kifejezni magukat.
29/F
Semmi extrát nem gondolok róla, de ha már nagyon muszáj valamit gondolni, akkor inkább legyen 15 a számláló, mint hogy legyen szűz, vagy 1-2 partner.
Legalább remélhetőleg nem egy beszari, gátlásos, tapasztalatlan csaj, és nem kell felesleges köröket futni azzal, hogy feloldódjon, meg tanítgassam, meg stb.
Szerintem ez egy életre kivetítve nem sok. Hiszen kb 2-3 évente 1 pasas nem sok.
Ráadásul szerintem ez átlag. Van akinek 130, és neki hetente 1, másnak még életében 3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!