Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem rendesen a pasimat?
Figyelt kérdés
Szóval új pasim van. Már háromszor került sor szexre, de valahogy nem érzem őt úgy, mint az eddigi pasijaimat.2020. szept. 15. 12:20
1/15 anonim válasza:
Lehet a technika vagy a méret,nem gondolkoztál még miben másabb mint az eddigiek? Mert ha az van amit írsz valami eltérés biztosan lehet
2/15 anonim válasza:
Elég sok oka lehet, úgymint érzelmileg nem kötődsz hozzá annyira, valami tudat alatt blokkol, avagy egyszerűen nem figyel rád eléggé, de lehet a póz is a ludas.
3/15 A kérdező kommentje:
#2 Lehet ebben valami. Szerelmes mèg nem vagyok.
2020. szept. 15. 12:23
4/15 anonim válasza:
Soha nem értettem minek kell összejönni olyannal akibe nem vagy szerelmes 🤦
5/15 A kérdező kommentje:
#4 mert nekem sok idő kell mire szerelmes leszek. Akár hónapok is.
2020. szept. 15. 12:34
7/15 anonim válasza:
De hogy nem érzed? nem érzed mikor tövig beleülsz? akkor vagy vékony és kicsi a farka vagy te vagy túl tág ő hozzá képest. Kegel gyakorlat.
8/15 anonim válasza:
Mint a virsli, mikor bedobják az akagútba 🤣
9/15 anonim válasza:
Kicsi a pucuja. Vágd le neki, nem jó semmire.
10/15 anonim válasza:
Arról még nem írtál semmit, hogy méretileg mekkora volt, és mekkora van most...ez is okozhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!