Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha meglenne nektek a tökéletes pasitok, és van neki pár fétise akkor megtennétek neki?
"tökéletes csaj" = mindent megtesz, amit a pasi szeretne (csakhogy kötekedjek kicsit)
De komolyabban amúgy, hát bizony előfordulnak zsákutcák.
#3:
ki beszélt itt tökéletes csajról?
Hát figyelj. Nekem a "tökéletes pasiban" akár az is benne lehet, hogy legyen valamilyen fétise, mert akkor az enyéimet is biztos megérti. :D
Amúgy ez még nem durva. Ha nem lenne "tökéletes" is, hanem csak úgy simán a pasim lenne, akivel úgy megvagyok, stb, úgy is benne lennék.
Én lány vagyok és most kivételesen a kérdező oldalára állok #2-essel szemben :D ő nem írta a kérdésben, hogy a pasi ezt kérné. Egyszerűen van egy fétise, amit a nő eldönthet h megteszi-e neki, vagy sem. Sőt ez még nem is annyira durva dolog, hogy ne tehetnéd meg annak, akit szeretsz. Tökéletes pasi meg nincs, ahogy nő sem. Minden kapcsolatban vannak nézeteltérések, ahol nincs ott vmi nagyon nem okés :D
#1 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!