Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szex előtt mindig felizgatjátok és kielégítitek a nőt, ő az első?
Vagy nem számít a sorrend?
Mi van ha nem nedvesedik be eléggé, de már behatolnátok?
hát ha nincs felizgulva, akkor hogy van szex? :D
volt olyan barátnőm akinél 20-40 perces előjáték kellett, ahol rá koncentráltam főleg ugye, én meg azonnal álljak készen
volt olyan partnerem ahol meg pl a szopatástól már baromira nedves volt, vagy kevés előjáték (simogatás, csók, fenekelés, lefogás) nagyon felhúzta
nálam az orgazmus sorrend változó, van amikor simogatom a partnerem 2-5 orgazmusig aztán szex, van amikor meg szex aztán 1-2 orgazmusig simogatás
ez eléggé helyzet függő
Barátnőm szokott többször rám mászni. Egy kicsit simogatjuk öleljük egymást, utána úgy 5 percig szokott szopni, majd meglovagol. Ha pont úgy alakul hogy nem sikerült még elélveznem és látom hogy fárad, akkor kutyapózba folytatjuk.
Már én is meg ő is beleunt abba hogy mindennel próbálkozzunk hogy legyen orgazmusa. Sajnos még soha volt neki, és szerintem már nem is lesz.
2-3 havonta párszor megpróbáljuk összehozni és rá fókuszálok de mindig eredményetelen.
31F
Igen, fontos a sorrend, hogy először felizgassanak.
Volt már ilyen, hogy szexeltem a palimmal, pedig nem is voltam nedves.
Hát nem volt kellemes sem közben, sem utána (kidörzsölődött ott lent.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!