Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért küldenek itt annyian...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért küldenek itt annyian képet a farkukról, mi céljuk ezzel, milyen reakciót várnak, van lány, akinek ez bejön?

Figyelt kérdés
Néha tök random kapok egy-egy ilyen fotót, ha megválaszolok egy kérdést, ami szexualitás témakörű, még ha semmi felhívásféle nem is szerepelt benne, semmi rá utaló jel, hogy érdekelne, néhány barom küld egy képet a farkáról. Nem tudom hova tenni. Minek? Mit várnak? Létezik ember, aki erre pozitívan reagál? Szerintem undorító, az intelligencia súlyos hiányát mutatja. Vagy nem várnak reakciót, csak valami érthetetlen okból kifolyólag örömet szerez nekik a tudat, hogy elküldték? Valaki értesse már meg velem, hogy mégis mire jó ez, miért van ez.
2020. szept. 14. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mert valakinek ez okoz örömet. Ez régen is így volt, csak a nők nem tettek fel ilyen kérdést.

A másik kedvencem az amikor kiírják a kérdést, hogy lányok lenyelitek szopás végén? És a pasik nőknek kiadva magukat válaszolgatnak, hogy igen.

2020. szept. 14. 23:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy megy, hogy úgy vannak vele, hogy ha csak 100 esetből egyszer működik, már megérte.
2020. szept. 14. 23:44
 13/17 anonim ***** válasza:
Tököm sem tudja. :)
2020. szept. 14. 23:46
 14/17 anonim ***** válasza:
70%
Nekem egyszer bejött. De azzal a nővel már kb fél éve chatelgettem, de többet alapvetően nem akartunk egymástól. Meló közben irpgattam neki, mikor poénből elküldtem neki az egyik marószerszámról készül fotó, hozzátéve, hogy látod mekkora szerszámom van? Ő meg visszaírt, hogy nem erre a szerszámra számított, mondjuk tudta , hogy nem kicsi az enyém. Utána már egyből forszírozta, hogy jó lenne találkozni :D. Vele utána volt egy darabig barátság extrákkal kapcsolatom.
2020. szept. 14. 23:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Nekem már hetek óta nem jött, bár lehet, hogy annak köszönhető, hogy a pár ebből sportot űző felhasznló már tiltva van, utánpótlás meg úgy néz ki nem nagyon vna.
2020. szept. 15. 01:32
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert tele van az oldal idióta kiéhezett lúzerrel, akik azt hiszik, hogy ezzel lehet meghódítani egy nőt. Hazudnak a méretről, azt hiszik, hogy minden esetben nővel írnak, pedig sok “nő” búzi,aki nőként ír velük.
2020. szept. 15. 05:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Évek óta itt vagyok, de sose kaptam.
2020. szept. 15. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!