Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden vágyam a szexben, hogy G-pontosan élvezzek spriccelve vagy folyva. Tudtok adni tanácsot?
nekem is minden vágyam, de évek óta nem megy :(
valoszinu nem vagyok ra alkalmas
Misszionáriusban polcold alá a derekadat és a férfi ha ebben a pózban megtalálja a hímvessző végével a G pontodat, akkor lökdösse azt ütemesen.
Ilyenkor nem a mélyrehatolás a lényeg. Egyenes vagy felfelé hajló pénisszel lehet ilyen pózban elérni a női G pontot.
Lefelé hajlóval nekem nem sikerült, azzal talán hátulról lehet elérni, nem túl szerencsés a görbülete. Szerintem ami oldalt hajlik, azzal se egyszerű. De lehet forgolódni, hátha sikerül. A görbülő vég érjen a nő hüvelyének hasfal felőli részéhez kb. a szeméremdomb fölötti területen és ott lökdösse.
Szerintem semmi női tudomány nem kell ehhez. Nálam legalábbis a férfitől függ. Van, akivel soha nem lennék képes rá, mert lehetetlen azzal a görbülettel ingerelni a G pontot. Amikor az ujjába beleültem, és azzal megtalálta, ugyanúgy ömlött belőlem. De a farkával nem tudta elérni.
Először lovaglóban zúdult ki belőlem. Azt hittük, bepisiltem. Később rájöttünk, hogy nem.
Nálam egyszer élvezett valaki spriccelve, akkor nyaltam a csiklóját és ujjaztam (sok ujjal) egyszerre.
A csajnak előtte sosem volt spriccelős élménye, mindketten meglepődtünk :D
Jónéhány másik nőnek is előadtam kb ugyanezt az ujjazós-nyalakodós műsort, el is szoktak élvezni, de spriccelni senki más, se előtte, se utána, csak Timi a farkasréti temető parkolójában, a thalia hátsó ülésén a belga koncert után...:)
Nekem évek óta már ment mindenkinél. Rá kell érezni a technikára, ezt is meg kell tanulni. Tudatosan kell a szexet is csinálni, értő figyelemmel a másik fél irányába, nem csak megélni kell azt.
39/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!