Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőm folyton azt mondja hogy kicsi a farkam, meg folyton sérteget azt miért teszi?
Figyelt kérdés
utána mindig felbszom magam és mindent bele adok, próbálom rendesen megdgni, és utána meg tök kedves lesz, ezt miért csinálja? egy csomoszor azt érzem hogy direct felidegesít, fétise a mérges szex vagy mi?2020. szept. 14. 16:40
11/14 anonim válasza:
Leginkább azért, mert egy hülye, bunkó paraszt p-tsa.
Én az ilyesmit nem viselem el, egyszer bunkóskodik velem így egy nő, és rúgom ki páros lábbal azonnal. És nem azért, mert a farokméretemet becsmérli; ha a reggelinél a sótartót kérné el ilyen suttyó módon, akkor is kivágnám. Semmilyen téren sem tűrök el ilyen bunkó stílust.
Én annak vagyok a híve, hogy civilizált hangnemben kell megbeszélni a dolgokat, közölni az igényeket a másikkal; sértegetés nélkül is meg lehet kérni, hogy dugjam meg jó keményen, nem lesz benne hiba :D
12/14 anonim válasza:
Pontosan azért, mert cukkolni akar... azt élvezi, ha "meg van büntetve". Jó fej csaj lehet. :)) Bár nem a legjobb megoldást választotta a felhúzásodra. :D
13/14 anonim válasza:
Add meg neki, ha ezt kéri akkor büntesd, gyalázd. BÁRMIT.
Lesz ez még tovább is fejlesztve, ha belemész ezekbe a dolgokba.
Ha mindkettőtöknek jó ez akkor simán működőképes szimbiózis.
14/14 anonim válasza:
Lehet tényleg marha kicsi és ha felidegesít téged, akkor legalább érez valamit közben ha erősen csinálod. Egy nagyobbal minimális erőfeszítéssel is elélvezne nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!