Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is megnézitek az utcán azokat a lányokat, akik olyan naciban vannak, amikből a fél fenekük kivan?
Igen, megakad rajta a szemem mertnagyon ízléstelen és közönséges. A női nem szégyenei ezek. És a legtöbbnek még csak jó segge sincsen amit mutogathatna..
lehet csinosnak lenni úgy is hogy nem öltözik prostinak az ember lánya. Engem plmindigmegnéznek a férfiak és megdícsérnek sokszor hogy csinos vagyok, pedig se forróna i, se miniszoknya, se dekoltázs nincs kipakolva..
23N
Most mindenki rövidnadrágban rohangál, mert meleg van. Mondjuk a segge nem kell, hogy kilógjon belőle. Ilyen segg alatt végződő nacikat én is hordok. Kell a napfény a bőrek és amúgy is, miért ne? Akinek nem tetszik, ne nézze.
Persze, megnézem a szép embereket is, meg a kevésbé szépeket is, de nem alkotok véleményt, mindeki olyan, amilyen.
45/n
igen :D
mondjuk még mindig nem értem, hogy mer valaki leülni a bkv-n ilyen naciban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!