Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbáltál már ellenkező nemű ismerősöddel közösen aki nem a párod volt?
Figyelt kérdés
Szingliként masztiztál már valakivel aki a barátod/barátnőd (de nem a párod). Kanapén, ágyon, akárhol. Egymást nézve. Hogy sikerült rávenned?2020. szept. 14. 12:13
2/21 anonim válasza:
Igen, de tiniként amikor még csak ismerkedtünk a szex témával. Hogy vettem rá? Megkérdeztem hogy csinálná-e velem. Most már inkább szexet kérnék ha rá szorulnék ilyesmire.
Azt tudod rávenni, akinek tetszel.
4/21 anonim válasza:
Igen tiniként volt ilyen, ő vett rá engem.
5/21 anonim válasza:
Nem, pedig rohadtul érdekelne a téma ..... még fizetnék is ilyenért!!!!!
6/21 anonim válasza:
Igen, de utána szex is lett a vége :)
7/21 anonim válasza:
Igen, házibuliban, és csak kettesben is.
8/21 anonim válasza:
Igen volt. Az egyik lány osztálytársamékhoz mentem át és ő vett rá. Utána megpersze jól meg is dugtam
10/21 anonim válasza:
Igen, volt ilyen tobbekkel is. L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!