Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet, hogy internetes oldalon több képemre 7 körül kapok 10 pontból, és?
Tudom, nem erre kell adni. Kíváncsiságból hetekig vizsgáltam a dolgot, legrosszabb esetben 6.2/10 pontot kaptam, legjobb estben 7.1/10-et fotóimra. Azt írja above average, tehát átlag feletti a vonzalmi faktornál. Hogy lehet, hogy 192 centis férfiként a fentiek tükrében nem kapok szemezést, kezdeményezést nőktől sehol sem? Voltak már barátnőim, és ahogy elnézem a férfiak jó része rondább, tanulatlanabb, igénytelenebb nálam és még csak szövegük sincs, mint nekem, ennek ellenére ezt tapasztalom.
Ismerem a hibáimat is, melyek egyáltalán nem kizáróak párkeresés szempontjából. Nálam miért nem kezdeményez soha egy nő sem? Facen, Instan, élőben sem. Úgy érzem, ha én nem teszek lépést, semmi sem fog történni. Ha pedig teszek, állandóan elérhetetlen nőket találok meg. Tudjátok, kb. mindenki valakié, ahogy Charlie is énekli. Érthetetlen, mert sportolok, sokat olvasok, tanult ember vagyok, egyedül élek, nem egy mai férfi vagyok agy, szív nélkül.

Az etikett úgy kívánja, hogy a férfi kezdeményezzen.
Ha elérhetetlen nőket akarsz felszedni, te is tudod mi lesz az eredmény...
Tedd lejjebb a lécet...

Kedves Kérdező!
Azt írod, ismered a hibáidat. Ha mégsem ismernéd mindet, idézek a kérdésleírásodból, rávilágítva egy újabbra.
"...ahogy elnézem a férfiak jó része rondább, tanulatlanabb, igénytelenebb nálam és még csak szövegük sincs, mint nekem..."
Ha a vélt vagy valódi tökéletességed némi szerénységgel párosulna nem illetnéd ilyen jelzőkkel a férfitársaidat. Látod, még az "elhízott disznók" is boldogabbak az átlagos pasijukkal, mint Te és az átlagos nőket sem érdekli a 192 centid.
A neten pontoztatod magad és azt várod, hogy kint az életben minden, valamire való nő tudja, hogy már majdnem 10-es vagy. Mert hiába írod, hogy nem erre kell adni, Te erre adsz.
Nem lenézően kell gondolni a nőkre a sikertelenséged okán, hanem őszintén csodálni őket. Nem várni, hogy a színed elé járuljanak, hanem romantikusan, kedvesen de mindenekelőtt lovagiasan közeledni hozzájuk. Egy-egy mosolygós gesztus mindig beválik.
Bár az életkorod nem tudjuk, azt írod, nem "mai" férfi vagy. Akkor valószínűleg nem a gimnazista plázacicákat keresed. Vagy mégis? Talán nem jó helyen jársz. Felejtsd el a netet. Menj ki a valódi világba, Rád is vár valaki...
Üdvözlettel: egy reneszánsz ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!