Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legjobb szexuális élményetek ?
Figyelt kérdés
Van most egy csajom aki bármit megcsinal:) jöhetnek az ötletek !2020. szept. 13. 18:04
2/13 anonim válasza:
En csak most nem reg próbáltam ki az analt. Nagyon tetszett.
29F
3/13 anonim válasza:
Sub vagyok, egy házibuliban ketten szopattak le, 20/l
4/13 anonim válasza:
Aha, persze, bármit.
Ami nekem a legjobb volt, az lehet, neked teljesen hülyeség lenne. Nem vagyunk egyformák.
5/13 anonim válasza:
A legjobb élményem, hogy a (most már) férjem nem r*bancként tekintett rám akivel bàrmit megtehet.
N23
6/13 anonim válasza:
Ezek nagyon egyedi dolgok. Úgy kell ezt csinálni, hogy beleképzeled magad a szituba és ha izgató akkor azt megcsinálod. De egyébként nekem az tetszik a legjobban, ha a másik partner is kreatív és meglep ezzel-azzal:)
Ha leírnám mi volt a legizgibb amit csináltunk, arra simán azt mondanád, hogy unalmas, mert igazából leírva nem is izgi, de ahogy és ahol megtörtént, abban az állapotban szenzációs volt és örülök hogy megtörtént.
8/13 anonim válasza:
A főnökömmel hátulról a mosdóban mikor csak ketten voltunk az irodában
9/13 anonim válasza:
Megdugtam a csajomat úgy, hogy majdnem összeesett, aztán a seggét is megtömtem. Aztán amikor még volt a puncijában is a cuccomból, akkor már folyt ki a seggéből is.
10/13 anonim válasza:
Amikor a domom kikotozott az ágyhoz es elvezesig ujjazott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!