Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb pénisszel könnyebb kielégíteni egy nőt?
Figyelt kérdés
Egy kisfarkú pasinak sokkal jobban kell technikáznia, és izzadnia hogy a nő érezzen is valamit, mig egy nagyfarkú férfi megfelelő technikával és odafigyeléssel sokkal nagyobb élvezetet tud nyújtani.2020. szept. 13. 15:53
11/20 anonim válasza:
Inkább használni kell tudni a péniszt.
12/20 A kérdező kommentje:
#11 Ha a férfi mérete nem elég nagy a nő hüvelyéhez akkor lehet azt akárhogy használni, nem lesz elegendő. Persze fordítva is igaz.
2020. szept. 13. 23:41
13/20 anonim válasza:
Szerintem meg itt elsősorban nem a méret a lényeg, hanem a merevség.
Jó sokáig legyen merev a fèrfi, és akkor sok minden sikerülhet. Az álltalános probléma inkább az hogy sok férfi hamar lepuhul.
14/20 anonim válasza:
Nekem is a 15 feletti már fájdalmas pár pózban. Volt hogy sírtam annyira fájt, pedig nem vártam 20 percet fájdalmak közepette. Úgyhogy én is jobban preferálom a 15 és az alattit
27/L
15/20 A kérdező kommentje:
#14 Szerencsére vannak kisebb hüvelyű nők is mint te. Mekkora volt az amitől sírtál, és miért nyomta be akkor tövig a partnered?
2020. szept. 30. 23:54
16/20 anonim válasza:
21/5 nekem s néha átok..Bar lovaglasnal imadjak..
17/20 A kérdező kommentje:
#16 Gondolom ott se ülnek bele teljesen.
2020. szept. 30. 23:59
18/20 anonim válasza:
A páromnak 18 cm a oenisze es kb egyetlen egy poz van, amiben nem okoz fajdalmat. Anal? Kizarva. Volt pasim akinek kb 10cm volt. Uristen mennyire szenvedelyes volt es az analt is imadtam!!!!!!
19/20 anonim válasza:
Sok ilyen lánynak kéne a vallomása mint a 18 as.
Ekkor megdőlne az a berögződés, hogy minél nagyobb annál jobb.
20/20 anonim válasza:
#19 te meg elhitted hogy lány… micsoda balek vagy!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!