Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi miatt vonzó néhány nőnek egy kövér férfi?
Soha egy nőnek sem vonzó.
27f nagydarab
Én világ életemben pocakos voltam, most is.
A csajok 80-90%a valóban azt mondja hogy ez neki nem jön be. A többi viszont erő és férfiasság jelének veszi. Ráadásul mivel nincs önbizalom hiányom sem miatta, ezért van akinek alapból ez nem jön be, de velem mégis járt.
Most már együtt élek valakivel, aki szintén jóképűnek lát így ahogy vagyok Sőt őt zavarná ha fogynék, állítása szerint. Ennek köze lehet ahhoz hogy izmaim is vannak és nem is kicsik, így olyan medve alkatom van. Ő maga pedig pici és törékeny.
Fiatalon még az átlagos alkatúak, vagy izmosak jöttek be, később már egyre inkább a vaskosabbak. Egyre inkább azt az alkatot láttam férfiasnak, erősnek, olyannak, aki mellett jobban biztonságban érzem magam. Most már férfiasabbnak tartok egy vaskos alkatot mint egy izmosat.
A vékonyak viszont soha nem tetszettek.
Igazából nem tudom.
Sportolói múltam lévén sok jóképű izmos pasi volt körülöttem. Ha rájuk néztem úgy láttam őket tetszetősnek, hogy láttam/tudtam a belefektetett munkát. De szexuálisan nem mozdított meg bennem semmit.
Volt testépítő barátom, akibe nagyon szerelmes voltam. Nála a jellem és az arc fogott meg. Na meg persze a munka és kitartás, amit láttam ha a testére néztem.
Pár évvel később láttam egy előtte-utána fotót egy személyi edzőről,(nagyon sokat keringett ezen az oldalon is ez a reklám) aki direkt meghízott, hogy át tudja érezni a túlsúly problémáját és példát mutatva vissza is fogyott.
Szóval, néztem a két képet és a kövér fotónál megmozdult bennem valami. Hogy de megsimizném, megdögönyözné. A borostás mosolyát végigsimítva úgy megcsókolnám......
Azóta voltam 100kg+ -os férfiakkal. Imádtam. Ha csak a külsőt nézném nem kéne más.
A 150 kg-os kollégám vállán is imádok aludni.(Szerencsére jó fej, magabiztos. Nem is érti félre. A barátnője sem féltékeny típus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!