Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lányok. Hányszor szexeltetek eddig kb?
Figyelt kérdés
Nem pontos számra vagyok kíváncsi, hanem nagyságrendileg.
És hány fiúval?
2020. szept. 12. 23:53
1/12 anonim válasza:
Sokszor. Olyan 10-15 fiúval. 22/L
2/12 anonim válasza:
Kettő, kapcsolatban, úgy 100-200 nem számoljuk.
4/12 anonim válasza:
Sok fiúval, nagyon sokszor, 20/l
5/12 anonim válasza:
Én egy fiúval aki a barátom volt, hogy mennyiszer azt nem tudom, 2 év alatt azért előfordult. :D
6/12 anonim válasza:
Nagyon nehéz ezt meghatározni, sokszor. 😀 1 férfival, 4 éve, mondjuk átlagosan heti 3 alkalommal számoljunk, és akkor még valószínűleg keveset mondtam, ja és ezt heti 3 alkalomra értem, menet jóval több. 52*3*4, 624.
7/12 anonim válasza:
Rengetegszer, 45 fiúval. 21/l
8/12 anonim válasza:
20 éves koromig egy pasival, az akkori párommal és kb 200x
9/12 anonim válasza:
24 pasival, nagyon sokszor.
21L
10/12 anonim válasza:
Bocsi, hogy belekérdezek, de aki ilyen sok pasival volt, hol szedte össze? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!