Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van arra megoldás, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van arra megoldás, hogy nem vagyok alkalmas csak szexre, de komoly kapcsolatot meg nem akarok? Ráadásul a férfiak se tartanak alkalmasnak csak szexre.

Figyelt kérdés
Nem élvezem a csak szexet érzelmek nélkül. De zavar, amikor érzelmeket visznek bele és randikra cipelnek csak azért, hogy jó legyen a szex, mert hazugságnak érzem és mert unom őket. Az is zavar, amikor a pasi nem érez irántam semmit, de az is, ha véletlen belém szeret. Azt hiszem, csak azzal vagyok képes élvezni a szexet, akibe szerelmes vagyok. De ilyenre semmi esélyem sincs vagy ha mégis, akkor az illető megérzi, hogy szerelmes vagyok és akkor már nem kellek neki, mert fél, hogy ráakaszkodok. Pedig nem akarok senkivel összecuccolós kapcsolatot, de mit csináljak, ha nekem a csak szexhez is kell az, hogy én szerelmes legyek? Mert ettől meg menekülnek. Mivel komoly kapcsolatban nem gondolkozhatok és nem is szerepel a terveim közt, most akkor én már örökre szex nélkül maradok? Tudom, lesz majd itt jelentkező, de a probléma nem az, hogy ne lennének jelentkezők. Hanem az, hogy ha el is jutunk az ágyig, nem élvezem, mert nem vagyok szerelmes. Ha meg mégis szerelmes lennék, akkor dobnának. Így már nincs is kedvem próbálkozni.

2020. szept. 11. 13:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Te nem "káoszos" vagy hanem hülye.
2020. szept. 11. 13:46
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, tényleg mindent vissza tudok arra vezetni, hogy nem léptem túl rajta. De nem engedett el, az is baj. Nem kellettem neki egy menetre se, de amikor lett végre valakim, utánam nyúlt. És utána nem kellettem továbbra se.

Annyit tudtam tenni, hogy tiltottam mindenhonnan. De még túl friss.

2020. szept. 11. 13:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor egyszerű a dolog, ha látod a probléma gyökerét. Pihentesd a dolgot.
2020. szept. 11. 13:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Szval az a bajod béjbi' hogy az szeret beléd akit te nem szeretsz, te meg abba szeretsz bele aki nem viszonozza. Hát tündérem az élet nem mindig egyszerű. Menj szépen tovább az úton és ne siránkozz, előbb-utóbb lesz olyan akivel kölcsönös a match, addig is élj, ha bezárkózol akkor nem lesz rá esélyed.
2020. szept. 11. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:

“A szex nagyon hiányzik. De amikor lefekszem valakivel, nem élvezem.“

Mert meg biztos volt aki jól meg..d...n.

Ti nők annyira túl kombinaljatok az egyszerű dokgokat.

2020. szept. 11. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Én 27f vagyok , de apám az én lelkivilágom a saját sebei gyógyítasára használta kb mint egy haszonállatot úgy használt.

Még mindig használ most hozom csak létre a falakat köztünk mert kicsiként lerombolt minden határt amit közénk húztam.

Ezért 0 nőm volt még csók se képtelen vagyok arra koncentrálni ez most csúnyán fog hangzani de olyan mintha egy vérszívó lenne rajtam és semmi erőm a sajat céljaimra.

Nézz utána hogy téged hogy neveltek mert gyakran ott van a gyökere a problémádnak

2020. szept. 11. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!