Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kamu az erekció nővelő vérbőséget okozó krémek ?
Chili és mentol
A Durexnek még koton verzióban is van belőle.
Mint a fogyasztószerek. Valami kiforgatott, áltudományos, laikusok számára talán még logikusnak is tűnő magyarázattal eladják, kicsit van is köze ahhol amit írnak (pl vérbőségfokozás), de semmi érdemleges hatása nincs, csak pénzlehúzás.
Nincsenek csodaszerek. Orvosok és pszichológusok vannak, és ezekben a körökben elismert gyógyszerek/terápiák. Vagy tenyleg hatásos csodaszerek, amik viszont a súlyos/beláthatatlan mellékhatások miatt illegálisak.
A krémek szerintem sem érnek ló pikulát sem, ha a férfiassàgodat szeretnéd javítani természetes úton és nem alkalmi potencia növelőkkel, akkor a következöt javaslom.: Királydinnye kapszula, maca kapszula, panax ginseng kapszula. Valamint a DAA. Ez a D- aszparaginsav kapszula. Ez fokozza a vérbőséget, a vèr áramlást. Valamint vannak testosteron termelődést fokozó kapszulák is. Én ezeket szedem, és van hatásuk, mert 50 éves vagyok, és jól müködik a dolog. 3 naponta mindenképpen csinálni kell valamit a kis huncuttal, mert úgy érzem hogy felrobbanok.
Csak arra vigyázz, ezekből ne a legolcsóbbat vedd meg, mert ott kicsi lesz a hatóanyag tartalom. Nézelődni kell a neten mindíg. Kivánom hogy minden körülmények között ÁLLJ a barátnőd rendelkezésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!