Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon zavar, hogy a páromnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon zavar, hogy a páromnak eddig több mint 30 partnere volt, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon fusztrál, az jár a fejemben, hogy a többivel is ugyan ezeket és ugyanígy csinálta, szexelni sincs már kedvem :(

Most annyiban más velem, hogy látszik is, és érezteti is velem, hogy szerelmes, és nem csak “arra” tart.

Mégis feszengek ezen

2020. szept. 11. 09:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
szakíts vele
2020. szept. 11. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Ez kizárólag a te hibád.
2020. szept. 11. 09:36
 3/12 anonim ***** válasza:
70%

Engem is feszelyez a dolog. Mindketten huszonevesek vagyunk, van kozottunk 5 ev, es o joval elorebb van, kielte magat minden teren.

En meg ezzel szemben nem es kicsit rosszul erzem magam, mikor azt meseli, hogy ez meg az meg igy meg ugy, ilyen-olyan fesztivalon. En meg fesztivalon se voltam (bar nem is nagyon vagyom a nagy tomegre), nemhogy fesztivalon random szexeljek.😂

Nekem volt osszesen 4 partnerem vele egyutt es mind kapcsolaton belul. A baratom ugy gondolja, hogy ez pont jo, es ertekesnek tartja bennem, hogy nem voltam/vagyok konnyebben kaphato, vagy ilyen tobb partneres.

Fejben kell eldontenunk, igazabol ez a termeszet “rendje”, ha tenyleg erzed, hogy szeret teged es szeretkeztek, nem csak dugtok sokszor, akkor torodj bele es ne pazarold ilyen gondolatokra az idodet! Es mindezek utan vegulis hozzad kerult, szoval ha jo neked ez a kapcsolat es boldog vagy vele, akkor felejtsd el ezeket. Vagy beszeld meg vele, ami neked jobb.

En attol tartok kicsit, hogy egyszer bekattanok es ki akarom elni magam es oda a kapcsolatunknak. Pedig mi egyutt tervezunk...szoval.

En inkabb magam miatt vagyok kicsit stresszes ebben.

Igy meg aztan plane, hogy havi 4 alkalom jon ossze max.

Nekem az lenne a legjobb, ha vele kielhetnem magam, de igy..

2020. szept. 11. 09:36
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
nőj fel
2020. szept. 11. 09:49
 5/12 anonim ***** válasza:
67%

Nincs mit tenni. Ugorj le a Lánchídról! De ne a vízbe mert azt túlélheted, inkább a betonra.

😆😆😆

2020. szept. 11. 10:13
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem igazán kapsz már olyan huszonévest csajt akinek 10 alatt lenne a partnere.. A mai lanyok olyanok hogy... Szakits vele, vegulis a 10 kevesebb mint a 30.
2020. szept. 11. 10:41
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Őt hibáztatod mert te élettelen voltál?

Menj pszichiológushoz.

Manapság annak lehet csak örülni amilyenek a csajok, ha ebből a 30-ból csak kevesen dugták pénzért.

Engem nem zavar a 30, legalább tudom hogy nem fél szextől, sokmindent tud. :)

2020. szept. 11. 10:48
 8/12 anonim ***** válasza:
40%

Kutyából nem lesz szalonna. Ahogy mulik a szerelem egyre jobban fogja kívànni az új faszt.

Naív vagy ha azt hiszed hogy az ilyen nő hűséges lesz.

Társnak soha nem kellene ilyen nő aki 30+ faszt szopott.

2020. szept. 11. 11:24
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha csak egy partnere lett volna akkor nem ez járna a fejedben? Bízzál már magadban és legyen tököd, hogy azé' is túlteszek az összes "elődömön" ha nem az ágyban akkor figyelmességgel, közös hullámhosszal akármivel. Feltartott kézzel ne szállj be a ringbe.
2020. szept. 11. 11:31
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

Az utolsó mondatból arra következtetek, hogy a kérdező nő. És a fiúnak volt sok partnere. Nyilván nem lehet kellemes a gondolat, hogy kb. mindenkibe belemártotta a рöсsét.

Fordított esetben sem kellemes egy fiúnak, hogy a lányon már átment két focicsapat.

Nekem is 20 felett van a partnerek száma, a komoly kapcsolat ebből még a felét se éri el, éppen ezért, ha nem muszáj, nem fogom az igazi számot mondani, ha egyszer szóba jön ismerkedésnél...

2020. szept. 11. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!