Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Anális szexre hogy készültök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anális szexre hogy készültök rá, lányok?

Figyelt kérdés

Ez kicsit undi lesz...de mi van, ha előtte x ideje nem kakiltatok?

Baromi lassú az anyagcserém, van, hogy 3-5 nap is eltelik... Igen, dokinál voltam, azt mondta van ilyen.

Jól sejtem, hogy az anális szex ilyen esetekben kizárt?

2020. szept. 10. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Beöntés, tágítás
2020. szept. 10. 22:44
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Pucsítok..
2020. szept. 10. 22:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én már tapasztalt análszexelő vagyok, érzem mikor alkalmas és mikor nem :D nem készülök különösebben, de a legjobb ha aznap reggel már kakiltam. 3-5 nap után azért nem merném bevállalni. Maximum kaki után másfél napig még oké nálam. És ugye ki is kell mosnod előtte magad, szexshopban lehet venni intimpumpát erre a célra. Én mondjuk nem szoktam ezzel szórakozni, mert soha nem lett még kakis a pasim farka.
2020. szept. 10. 22:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Annyit kérek, hogy szóljon 1-2 nappal előtte, hogy akarja, addigra előkészülök. Eszközöket nem vettem, csak a zuhany alatt mosom ki magam. Eddig mindig elégedett volt.
2020. szept. 10. 22:53
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Parom szol elotte nap hogy szeretne analisan is. Ekkor masnap kulon zuhanyzunk hogy megcsinaljam a beontest majd beteszek egy plugot es ugy kezdjuk el a szexet.
2020. szept. 10. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Előtte jól kikakilom magam.
2020. szept. 10. 23:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem kizárt. Ha ennyire lassú az anyagcseréd akkor a barna még nincs a végbél-traktusban amúgy sem, hanem a vastagbélben "tanyázik". Ettől ha nagydolgot érzel told ki előtte, utána análzuhany.

Ja és akár lassú, akár gyors az anyagcseréd ne aznap délben küldj be két tál hagymásbabot :D

2020. szept. 11. 01:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon készülni nem szoktam, megmosom magam amennyire tudom de ennyi
2020. szept. 11. 10:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
En nem csinálok beontést. Mindig este csináljuk, ezért igyekszek délután elmenni kakilni. Este csak megmosom magam hátulrol és ennyi. Ja és aznap igyekszek valami konnyut, puhát enni. Vacsit tobbnyire olyankor mellozom. Még eddig nem volt baleset.
2020. szept. 11. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!