Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, a hármas vagy négyes szexet választanátok inkább? Milyen felállásban? Mi lenne benne az izgalmas? Kivel valósitanád meg?
Figyelt kérdés
2020. szept. 10. 17:40
2/9 anonim válasza:
Akkor mar a negyes.
Azert, hogy mind a ket parnak egyarant legyen vonzo es uj dolog. Mindenki ahhoz megy es akkor, akihez szeretne.
3/9 anonim válasza:
Harmas es maximum ugy, hogy a parom es meg egy srac.😀
De pl. azt nem tudnam elkepzelni, hogy a szerelmemhez mas is hozzaerjen, meg valoszinuleg azert enis batortalan lennek a dologhoz, vagy nemtudom...😂
Lany vagyok, 21.
4/9 anonim válasza:
A 4est. Mert ott egyenlő a nemek aránya:D mindenkinek jut valami elfoglaltság. Vagy haverokkal csinálnám vagy párkapcsolatban egy másik párral
23N
6/9 anonim válasza:
Csak csajom nevében beszélek, tudom, hogy a 3-ast: 2 pasi vs ő nagyon méltányolná. 4esben is lehet benne lenne, úgy, hogy másik szimpatikus párral egyszerre szexelni, párcserébe nem biztos, hogy benne lenne...
7/9 Williamspear válasza:
#5-s nagyon bátor, bevállalós vagy! Gratula! 😊
F
8/9 anonim válasza:
Hármas, egy olyan fiúval, akit alig ismerek és nem tetszik, de nem is undorodom tőle, átlagosnak tartom, illetve egy gyönyörű néger lánnyal. Szeretnék a lányokhoz vonzódni, és ez érzelmileg meg is van szerintem, testileg még nincs, ezért szeretném úgy, hogy alapvetően jobban vonzódjak a lányhoz, mint a fiúhoz, meg hogy a lány pont az esetem legyen, a fiú meg egyáltalán nem, de azért ugye ne is undorodjak tőle... Remélem érthető. :D Viszont ettől függetlenül kifejezetten vonz az, hogy a másik lánnyal egyszerre szopjuk a fiút úgy, hogy összeér a nyelvünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!