Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilikonos szájú csajt jobb érzés szájba dolgozni?
Sokkal jobb, ég és föld a sima szájjal való szopás és a szilikonos szájjal való a szilikonos javára.
Szerintem nem is a melleket kellene inkább szilikonnal feltölteni, hanem a szájakat, a szilikon mellek különösebben nem izgatnak, de higgyétek el a szilikonos szájjal történő szopás fergeteges (már annak akit szopnak).
Végül is barátnő, de elég anyagias kapcsolat volt, de nagyon szerette a szexet is a csaj nem csak a pénzt.
Maga a szilikonos száj ocsmányabb. Persze van kevés kivétel. Szerintem ha valaki jól szop, skkor az 'sima' szájjal is brutális. Ez olyan mikor megcsókolsz valakit és kemény ajkai vannak. Brr. Viszont van akinek meg puha és az a legjobb. Nem méretfüggő. Na a szopás is ilyen szerintem. Akinek puha ajkai vannak, el tudja lazítani az tuti jól szop
Ezt én csak mint nő írom, nekem kicsit teltebb ajkaim vannak alapból, és tudom hogy kell ezt szabályozni. Csókoltam már többször olyan ajkat (nőét is) ami nagyon nem volt jó.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!