Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szilikonos szájú csajt jobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szilikonos szájú csajt jobb érzés szájba dolgozni?

Figyelt kérdés
Orálozni jobb vele?

#Oral,szilikon
2020. szept. 10. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne, nem voltam még olyannal, de ha az a tapasztalat, hogy jobb, kipróbálok egy fizetőset...
2020. szept. 10. 14:08
 2/7 anonim ***** válasza:
73%

Sokkal jobb, ég és föld a sima szájjal való szopás és a szilikonos szájjal való a szilikonos javára.

Szerintem nem is a melleket kellene inkább szilikonnal feltölteni, hanem a szájakat, a szilikon mellek különösebben nem izgatnak, de higgyétek el a szilikonos szájjal történő szopás fergeteges (már annak akit szopnak).

2020. szept. 10. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
#2 Barátnő/feleség/szerető vagy pedig prosti csajjal volt ilyen tapasztalatod?
2020. szept. 10. 14:12
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Engem taszít. Úgy néz ki mint a kacsa segge. Undorító, nem tolnàm bele a farkam.
2020. szept. 10. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:

Végül is barátnő, de elég anyagias kapcsolat volt, de nagyon szerette a szexet is a csaj nem csak a pénzt.

2020. szept. 10. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem túl szép a szilikonos száj.Hogy egy ilyen csajt jobb -e szopatni nem tudom.
2020. szept. 10. 14:40
 7/7 anonim ***** válasza:
81%

Maga a szilikonos száj ocsmányabb. Persze van kevés kivétel. Szerintem ha valaki jól szop, skkor az 'sima' szájjal is brutális. Ez olyan mikor megcsókolsz valakit és kemény ajkai vannak. Brr. Viszont van akinek meg puha és az a legjobb. Nem méretfüggő. Na a szopás is ilyen szerintem. Akinek puha ajkai vannak, el tudja lazítani az tuti jól szop

Ezt én csak mint nő írom, nekem kicsit teltebb ajkaim vannak alapból, és tudom hogy kell ezt szabályozni. Csókoltam már többször olyan ajkat (nőét is) ami nagyon nem volt jó.

N

2020. szept. 10. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!