Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Loptatok már cipőt, harisnyát, vagy bármilyen ruhát, csajoktól önkielégítés céljából? Lányok tőletek mar loptak?
Anno még gimiben öltözőből tűnt el harisnyám, lehet, h azt pont ellopta valaki. Bugyit meg melltartót nem veszek le ilyen helyen, így azt esélytelen, h ellopják. Otthon meg nem fér hozzájuk senki aki vendégségbe jön, mert a hálóban gyűjtöm a szennyest nem a mosdóba.
Olyan már volt, h én adtam haver srácnak bugyit, vagy zoknit, de nem részletezte mire kell neki.
Olyan is volt, h egy buli után felmentem egy sráchoz, és mikor indultam el, az egyik cipőmben volt egy jó adag sperma, de azt nem tudom, h direkt beleverte, vagy csak véletlen került bele... Mindenesetre elég undi volt úgy felvenni a cipőt, hiába töröltem ki előtte... :/
Egyébként, engem még kicsit izgat is a tudat, h valakit felizgatnak a használt fehérneműim, de csak akkor, ha tudom ki az és szimpi. Az, h random hapsik élvezkedjenek rajta, már inkább taszít, szóval próbálom elkerülni, h ezekhez a dolgaimhoz hozzáférhessenek. Pl, bugyit, zoknit, harisnyát, melltartót úgy dobok csak ki, h előtte ollóval szétdarabolom, biztos ami biztos. A cipőket, meg ami nem alsóruházat, azt meg odaadom a rászorulóknak. 32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!