Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Loptatok már cipőt, harisnyát,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Loptatok már cipőt, harisnyát, vagy bármilyen ruhát, csajoktól önkielégítés céljából? Lányok tőletek mar loptak?

Figyelt kérdés
Ha van konkrét sztoritok meséljetek!
2020. szept. 10. 07:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy ezért lopta el, de igen loptak már ruhát tőlem. egy kord kabátka volt, szóval nem hiszem, hogy maszturbálni akart vele, inkább viselte, mert kinézem belőle... (nem beszélek vele évek óta)
2020. szept. 10. 22:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Sosem🙋‍♀️
2020. szept. 11. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer egy ismerősöm (egy nagyon jó csaj), költözéskor nálam hagyott egy táska ruhát, amiben volt jó pár harisnyája is. Elköltözött végleg külföldre és azt mondta nincs szüksége már a táskára, kidobhatom. Azokat a harisnyákat használtam önkielégítés céljából.
2020. szept. 12. 09:23
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen. Bugyit, melltartót, tornadresszt, szoknyát. Sajnos már nincsenek meg
2021. szept. 26. 16:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Anno még gimiben öltözőből tűnt el harisnyám, lehet, h azt pont ellopta valaki. Bugyit meg melltartót nem veszek le ilyen helyen, így azt esélytelen, h ellopják. Otthon meg nem fér hozzájuk senki aki vendégségbe jön, mert a hálóban gyűjtöm a szennyest nem a mosdóba.

Olyan már volt, h én adtam haver srácnak bugyit, vagy zoknit, de nem részletezte mire kell neki.

Olyan is volt, h egy buli után felmentem egy sráchoz, és mikor indultam el, az egyik cipőmben volt egy jó adag sperma, de azt nem tudom, h direkt beleverte, vagy csak véletlen került bele... Mindenesetre elég undi volt úgy felvenni a cipőt, hiába töröltem ki előtte... :/

Egyébként, engem még kicsit izgat is a tudat, h valakit felizgatnak a használt fehérneműim, de csak akkor, ha tudom ki az és szimpi. Az, h random hapsik élvezkedjenek rajta, már inkább taszít, szóval próbálom elkerülni, h ezekhez a dolgaimhoz hozzáférhessenek. Pl, bugyit, zoknit, harisnyát, melltartót úgy dobok csak ki, h előtte ollóval szétdarabolom, biztos ami biztos. A cipőket, meg ami nem alsóruházat, azt meg odaadom a rászorulóknak. 32/N

2021. okt. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!