Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöhetett hogy zavarban vagyok előtte/tetszik nekem? L
Most lehet hogy hülyének fogtok nézni, de nekem ez jött le abban a pillanatban, nem tudom megmagyarázni miért (persze, lehet hogy rosszul éreztem).
Szóval van egy negyven éves pasi, aki bejön nekem, én 18 vagyok. Nem akarom leírni hosszan hogy mik történtek eddig stb, röviden nem sok minden 😆 nem vagyunk beszélőviszonyban, de ismerjük egymást valamennyire. Na szóval ma sétáltam felé, és amikor mellé értem és néztem őt, akkor ő is nézett és nem is tudom hogy mondjam, a szemével kicsit olyan "sunyin" (?) mosolygott, és köszönt nekem. Most lehet hülye vagyok és túlkomplikálom, de teljesen úgy éreztem akkor, hogy tudja hogy "mit érzek" iránta. (Nem vagyok szerelmes, csak tetszik). Szerintetek?
Szia, figyel, én is egy 40 éves férfi vagyok és már van annyi tapasztalatom/tapasztalatunk (nem mindenkinek, csak aki még ilyenkor is érdeklődik a csajok iránt) hogy ez még akkor is látszik, ha a nó próbálja titkolni.
Te pl adtál bármi jelet felé? Ránéztél, szemeztél vele akár csak 1-2 mp-ig, látható zavarban voltál, tettél nem hozzád illő nem szokványos mozdulatokat?
Mert ezek láthatók, de csak akkor, ha a férfi is észrevett tégad v tetszel neki.
Tapasztalatból írom ezeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!