Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ki hogyan viszonyul a saját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan viszonyul a saját fétiséhez?

Figyelt kérdés
Igyekeztek minél jobban megélni, vagy inkább elnyomni szeretnétek magatokban, és megszabadulni tőle?

2020. szept. 9. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
40%
Nekem van egy olyan bajom , hogy szívesen leszopnék egy szép nagy farkat, a testem ennek az ötletnek nem tud ellenállni, de az agyamban az jár, hogy ne tegyem meg soha.
2020. okt. 3. 00:56
 22/26 anonim ***** válasza:

Hát, nekem az apakomplexus miatt az ismerkedés picit nehezebb, nekem nem jönnek be a korombeli srácok. Nem tudom sajnos, hogy ezt a fétisek közé sorolják-e, vagy nem.

Viszont nem éreztem még úgy hogy ezen sürgősen változtatni kell.

2020. okt. 3. 09:35
 23/26 anonim ***** válasza:
22-es, mondhatjuk, csak ez kapott egy szép komplexus kifejezést. :D Viszont változtatnod szerintem addig, amíg jól érzed magad és nem családot szeretnél alapítani, addig nem kell. De egy 50-60 évessel már nem lesz közös gyerek. :)
2020. okt. 3. 17:22
 24/26 A kérdező kommentje:

22-es!

Hogy ez fétis-e, az szerintem függ a kortól is! Mert ha 20 éves vagy és 40-esek tetszenek az tök normális is lehet, mert azért köztük még akad bőven aki jól néz ki. De ha te vagy 40 körül és 70 évesek tetszenek, az már lehet hogy fétisnek nevezhető.

2020. okt. 3. 18:14
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem rohadt sok fétisem van. Műköröm, cigi, bakancs, kesztyű...

Én hál isten ki tudom élni van hozzá 21éves partnerem

(45ffi)

2020. okt. 3. 19:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Harisnyafétisem van,sajnos a párom nincs benne a dolgokba.A harisnyával való maszti jó,de partnerrel sokkal jobb lenne.A párom tudja,de nem veszi komolyan.
2020. okt. 4. 13:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!