Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Extrémen lefelé görbülő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrémen lefelé görbülő pénisszel ugye lehet szexelni bizonyos pózokban?

Figyelt kérdés
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy menjek orvoshoz, meg peyronie-kórom van-e, vélhetően igen, hanem hogy egy nagyon görbe pénisszel kivitelezhető-e az aktus. Gondolom nem minden pózban, de a kutyapóz, vagy a fordított lovagló működik? Ne ezeket az kicsit görbe banánokat képzeljétek el, annál sokkal jobban görbül. Esetleg úgy, hogy nem teszem be tövig, csak olyan 1/3 arányban, vagy félig?

2020. szept. 9. 09:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mutass már egy, a tiedhez hasonlóról fotót, kérlek! Úgy tudnék értékelhető választ adni.
2020. szept. 9. 09:43
 2/11 A kérdező kommentje:
[link] Ilyesmi.
2020. szept. 9. 10:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Fúúú, basszus ez nagyon izé.
2020. szept. 9. 10:48
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem simán, az a lényeg hogy becsusszon, még lehet előny is.
2020. szept. 9. 10:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem, hogy ne lehetne bármilyen pozicióban szexelni vele. Szerintem feleslegesen parázol miatta.
2020. szept. 9. 11:05
 6/11 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz.
2020. szept. 9. 11:07
 7/11 anonim ***** válasza:
Huh bro' a képen lévő már tényleg határeset, olyan 30 fokig semmi gondot nem okoz, minden póz megy. Azt mondanám, hogy próbálgassátok a pózokat, lehet lesz amelyik kényelmetlen lesz, meg kell keresni melyik a legjobb. Ezt előre nem lehet "lemodellezni" mert amikor ott vagy akkor teljesen más élőben mint az elmélet.
2020. szept. 9. 11:16
 8/11 A kérdező kommentje:
Világos, ha 1-2 póz okés lenne, én már annak is örülnék.
2020. szept. 9. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem látom a képet.
2020. szept. 14. 10:46
 10/11 A kérdező kommentje:
Levették, mert rendes pénisz volt a képen. Akkor itt egy görbe banán: [link] Ilyesmi, vagy ennél kicsit görbébb, és nem fel, hanem lefelé lóg.
2020. szept. 14. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!