Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az előző spermamennyiséget...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az előző spermamennyiséget szeretném visszahozni. Proviron segítene?

Figyelt kérdés
A Risperidon injekció miatt lett problémám.

2020. szept. 8. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen valószínűleg segíthet, az ejakulátum termelését és a spermatermelést IS elősegíti. Meg - anabolitikus szteroidként - egy csomó minden másra is hat. Nem véletlenül csak alapos szakorvosi vizsgálat után alkalmazható.

[link]

2020. szept. 8. 19:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot is. Ahány kiló vagy, úgy számolva 20 kg-onként 1 litert naponta. (Pl 80 kg = napi 4 liter víz)
2020. szept. 8. 19:31
 3/4 A kérdező kommentje:

Illetve az urológus azt mondta, a tesztoszteron szintemmel nincs baj, egyedül csak a prolaktin szinttel.

És a Proviron ról az alábbit írja

"szexuális diszfunkciók különböző típusainak kezelésére használják, ami gyakran az alacsony tesztoszteronszint miatt következik be."

Vagy akkor az lehetett anno, hogy én nagyobb tesztoszteronszinttel rendelkeztem mint más, s ezért volt több?

2020. szept. 8. 20:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Valamint ha használom egy bizonyos ideig, akkor *örökletesen*, képes lehet újra visszaállítani a régi állapotomba?

Tehát nincs az , hogy életem végéig szednem kell, hogy jól működjek folyamat?

2020. szept. 8. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!