Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szexelnétek négerrel vagy ázsiaival?
Figyelt kérdés
ázsiai alatt kínai, japán, thai stb emberkéket értem, nem indiaiakat, meg pakikat.2020. szept. 8. 15:38
11/17 anonim válasza:
2es vagyok, privikre nem vàlaszolok, itt talàn olvassàtok
2 fekete pasival voltam, egyik csak szex volt, egy albérletbe éltünk, a màsik kapcsolat volt
Nekem nagyon jó tapasztalat volt. Tetszett. Mielőtt Nekem esnétek, nem, nem a nagy...miatt. 29 nő
12/17 anonim válasza:
Az ázsiaiak nem tetszenek, ezért nem. A feketék között van nagyon-nagyon-nagyon kevés olyan, aki jól néz ki, és normális is, ilyen férfit nem utasítanék el a származása miatt, ha szingli lennék. Törökkel voltam, a hatalmas arc mögött semmi tudás nem volt.
13/17 anonim válasza:
Engem csakis fejete férfiak érdekelnek. Egyszerűen nem vonzanak a fehérek, főleg a magyarok nem. A fekete srácokkal viszont mindig hatalmasat élvezek. Mondjuk jó nagy is van nekik.
14/17 anonim válasza:
Max ázsiaival kavarnék, de esztétikailag igazából a fehérbőrű európaiak jönnek be a legjobban.
15/17 anonim válasza:
A négerek annyira nem jönnek be.
Ázsiaival már voltam többször is (kínai,japán). Ja és egy Pakisztáni sráccal volt a leghosszabb kapcsolatom egy afgán-ázsiai után ;)
Mondjuk egyik sem egy gyrosos kategória,egyetemisták mindketten. De én inkább bevállalnék boldogan egy gyrosos morális csődöt mint bármilyen fehér csávót. A hideg kiráz a fehér csávóktól (kivétel az Brit) lehet lepontozni,élvezem ;)
16/17 anonim válasza:
Nem akar senki lepontozni...csak azért, hogy élvezd... még mit nem elég büntetés a felsorolt lista a szexpartnereidről :D
17/17 anonim válasza:
Kinek mi. Bár azt pont nem értem hogy miért a Britek... Az egyik legcsunyàbb népség szerintem. Dehàt kinek mi ugye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!