Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjjeli/késő esti kaland után egy majdnemhogy idegennel ti együtt alszotok reggelig, vagy szex után hazamentek?
Mivel a szüleimmel élek és másoknál nem szoktam aludni, baráti társaságom nincs, mindig haza kellett mennem az ilyenek után. Komoly kapcsolatban viszont aludhatok a másiknál.
N
párszor voltam így hogy a csajhoz mentünk.
Az akció után leléptem, nem volt kedvem a másnap reggeli kellemetlen találkozásra bárkivel a családjából :D
#2 Micsoda romantikus lelkek vannak már! :-)
Ha kivered a fa*s.zodat, nincs ilyen gondod, esetleg anyád veri rád az ajtót. :-)
Ez az adott szitutól függ. Ha olyan a pasi akk lehet h azt mondom h aludjon nálam, de ha nincs közös témánk, és szex után csak a kínós csend van akk jobb ha elválnak útjaink.
22L
Ugyanúgy vagyok vele mint a #4 es. Ha amúgy szimpatikus, normális, jó volt a szex és nyitott rá, akkor még örülök is ha nálam alszik. Ilyenkor ebből általàban hosszabb távú szexkapcsolat is lett
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!