Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csináltatok már olyat,hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csináltatok már olyat,hogy kivettetek egy szobát,szállodában pár órára és oda hívtátok a prostit?

Figyelt kérdés

Feltünt nagyon a személyzetnek,hogy csak azért vett ki szobát valaki?

Vagy nem érdekes?

2020. szept. 8. 05:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,Siófokon.Nyaraltam ennyi belefért,bár nem volt olcsó.
2020. szept. 8. 06:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
És ha feltűnik a személyzetnek, akkor mi van?
2020. szept. 8. 06:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Erre valók a búvóhelyek. Olcsóbb is, mint egy szálloda.
2020. szept. 8. 09:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Hol van a búvóhely?
2020. szept. 8. 09:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgoztam már pár szállodában recepción, és igen feltűnik az ilyen :D még akkor is, ha nem csak pár óráról van szó hanem egy egész éjszakáról. De ezen ne aggódj, mert a személyzet már hozzászokott az ilyesmihez, sőt egy sima prostizásnál durvább dolgok is előfordulnak a szállodai szobákban. Minket nem érdekel mit csinál a vendég, ez csak munka. Maximum akkor ciki, ha ismered valamelyik ott dolgozót.
2020. szept. 8. 10:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam a búvóhelyet,jó hely.
2020. szept. 8. 10:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Feltűnik nekik (azért vannak ott, hogy figyeljék a "mozgást") de nem érdekli őket amíg a szabályokat betartják (pl. nem a legótvarabb utcait viszed fel). Google: búvóhely + településnév/kerület. Néha mondanak egy félmondatot, hogy nem lehet prostit felvinni, de csak a jogszabály miatt (tiltott a prostitúció elősegítése) amúgy letojják kivel mész a búvóhelyre, nem állnak őrt az ajtód előtt.

Egyébként célszerűbb a lakásos, a házhoz hívott ugyanannyiba kerül, de még a helyet is te fizeted és könnyebb is figyelni az értékeidre (beviszed magaddal a fürdőszobába).

2020. szept. 8. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!