Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mik a titkos módszerek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a titkos módszerek olyan prostituáltat találni, aki rendes barátnő feelinget ad és élvezi is a szexet?

Figyelt kérdés

Csókolózás nélkül nem tudom elképzelni a szexuális együttlétet és nagyon érzékeny vagyok a megjátszásra, úgyhogy ha nekem fizetnének is inkább a falba verném a fejem, ha azt kéne átélnem, hogy egy nő csak minél gyorsabban le akar tudni meg megjátszani a dolgokat a pénzért.

De mivel pénz cserél gazdát (ők meg ebből élnek) nehéz kiszűrni azt a keveset, aki tényleg őszintén szereti a szexet, kedvtelésből csinálja és a csak neki szimpatikus férfiakat vállal.

Sajnos prűd országban élünk, ahol nincsenek bordélyok, ezért a személyes találkozó is nehézkes, anélkül meg nem érzi a nő, hogy van-e kémia, vagy ami nekik kell ahhoz, hogy élvezzék az együttlétet.

Aki rutinosabb, hogyan lehetne kiszűrni, milyen módszerekkel azt, hogy tényleg olyanhoz kerüljek, aki őszintén élvezi a szexet?

Fanyalgók kíméljenek, akik szerint ilyen nem létezik, mert létezik, csak ritka.

És igen, gondoltam barátnőre is, csak már a 15+ hosszabb-rövidebb kapcsolatot meguntam és az én koromban (30) már érezhetően sokkal nehezebben megy mert 20 évesen még összejönnek az emberek, szexelgetnek aztán pár hét vagy hónap után kiismerik egymást és szétmennek, most meg már egyre nehezebb eljutni a szexig, hamarabb kiismerik az embert. Ugyanis a korban hozzám illő nők többsége vagy gyereket akar, de ha nem, akkor is komoly kapcsolatot keres és még a fiataloknak is csak azt a részét érdeklem, aki az egzisztenciát látná bennem, a többieknek túl öreg vagyok.

És a régi tapasztalataim se voltak túl jók, valahogy mindig azokat a nőket vonzottam, akik komolyat akartak és nem a szex volt számukra a legfontosabb és mindig irigykedve nézhettem 1-2 haveromat, akik meg arról panaszkodtak, hogy a barátnőjük állandóan csak szexelni akar meg nincsenek életcéljai meg otthon punnyad meg nem akar dolgozni.

Szóval marad a fizetős lány, ott kevesebb a macera, első látásra, pár mondatos beszélgetés alapján eldöntjük, hogy bejövünk-e egymásnak. Csak tényleg olyan kell, aki amúgy is élvezi a munkáját és nem csak a pénz miatt.

2020. szept. 8. 02:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne prostizz hanem tarts szeretőt.

Anno én is csináltam. Nem jártunk, de úgy csináltunk. Eljártunk ide-oda, beszélgettünk, "randiztunk" és szex volt. Aztán hazamentünk és mindenki élte a világát

2020. szept. 15. 07:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!