Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális, hogy szeretem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy szeretem hogyha egy srác elküldi a farkát? 21/L

Figyelt kérdés
Egy barátnőmmel feljött ma, hogy hogy kivan tőle hogyha ilyet csinál valaki én meg meg se mertem szólalni csak helyeseltem. Nem tudom valahogy engem érdekel kié hogy néz ki annak ellenére, hogy élőbe már láttam párat és nincs semmiféle gondom etéren, hogy ne találnék rá partnert. Lányok ti, hogy vagytok ezzel? Fiúk nektek mi lenne a véleményetek ha megtudnátok egy lányról, hogy ilyen?
2020. szept. 7. 22:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Dumáljunk, aztán jöhet-mehet az ágyék szelfi. 😀🤭

F

2020. szept. 7. 23:47
 12/13 anonim ***** válasza:

Had meséljek nektek egy történetet a saját tapasztalatomról.

Nos itt gyakorin nagyjából két hete egy kérdező szenvedett, hogy nem bír találni még egy férfit hármasozni a barátnőjével, és kiderült hogy hozzám csak kb 10 km-re vannak, ezért felajánlottam neki hogy benne lennék, hát erre milyen üzenetet kapok az illetőtől?

Küldjek farokfotót hogy milyen, mondtam neki rendben, de akkor előbb bizonyítsák be hogy valóban egy pár akik harmadikat keresnek, egy egyszerű fotó, ahol egy cetlire van írva egy jelszó, erre azt a választ kapom hogy nincs tolla stb stb, és persze semmi válasz azóta sem, mindenki szűrje le magának a következtetést...

2020. szept. 8. 02:30
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem nagyon normális.

Van az a része a dolognak,hogy ismerkedés.Ez abból áll,hogy irtok egymásnak,találkoztok,és kiderül,hogy szimpatikus e a másik.

Ha igen,akkor tartozik,hozzá egy farok is.

Amit majd megfogsz,szopogatod,vagy magadbaengeded.

Ha nem szimpatikus a gazdája,akkor magának a faroknak,mint testrésznek,semmi jelentősége nincs.Farkakat nézegethetsz a neten reggeltől estélig,amennyit csak akarsz,mindenfélét.Akkor mitől különbözik egy ismeretlen farok,a többi ismeretlen faroktól?

És végül, nem nézegetni kell őket,hanem kezelgetni.

2020. szept. 8. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!