Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek tényleg annyira...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg annyira gáz a lányoknál ha szőrös a punci?

Figyelt kérdés

Valamiért én imádom ha valakinek szőrös. Akár fazonra nyírt (leszállópálya vagy tök mindegy) vagy lehet felőlem simán csak szőrös de azért igazítva valamennyire. Manapság van egy jó pár lány ismerősöm ők mind borotválják, és akiket látok lányokat az utcán nagyon nehezen képzelem el hogy nekik ott lent szőrös lenne. Ennyire gáznak tartjátok vagy csak szimplán saját magatoknak nem tetszik/nem kényelmes ha megvan hagyva? persze ez mind ízlés és pofon mert attól hogy nekem tetszik szőrösen nem biztos másnak is fog de azért mégis kíváncsi vagyok. :)

Az indok pedig annyi hogy szerintem simán vonzó és nőies ha ott lent szőrös. Nincs azzal gondom sem ha csupasz, de sokkal vonzóbbnak tartom ha szőrös ott lent neki lehet akármilyen arca a lánynak vagy alakja. :) 22/F

2020. szept. 6. 14:24
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, nekem is az. De sokszor hallan ihogy valaki undorítónak találja, meg nem nőies. Egyébként meg mindenkinek olyan legyen, ahogy neki kényelmes
2020. szept. 6. 14:26
 2/22 manly ***** válasza:
97%
A szőrös a jó.
2020. szept. 6. 14:26
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Korábban én is nagy csupasz punci fan voltam. Aztán idővel ez változik, most valahogy jobban nőiesebbnek tűnik, ha van egy igényes, igazított punciszőr. Azt most is szeretem, ha az ajkak csupaszok, viszont fölötte már szeretem, ha van szőr (ami igényes)
2020. szept. 6. 14:27
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
Magam miatt szőrtelenítek nem más miatt, nekem csupaszon kényelmes ilyen egyszerű.
2020. szept. 6. 14:29
 5/22 anonim ***** válasza:
89%
szőrös a legjobb 30/f
2020. szept. 6. 14:41
 6/22 anonim ***** válasza:
22%
Nekem egyáltalán nem jön be a szörős egy csupi jobban izgat!
2020. szept. 6. 14:46
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem a fiúkat kérdeztem hogy kinek mi jön be, nem erre vagyok kíváncsi. Hanem nőktől kérdeztem hogy ők mit gondolnak, nekik milyen. :)
2020. szept. 6. 14:48
 8/22 anonim ***** válasza:
94%

Én csak rövidre vágom, nem borotválom teljesen, mert nem bírja a bőröm. Szerintem egyáltalán nem gáz, ez mindenkinek a saját dolga. Néha én is hagyom teljesen megnőni és csak a bikini vonalat borotválom.

23/l

2020. szept. 6. 14:54
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ, ha nem dzsumbuj, hanem fazon és a bejáratnál csupasz akkor teljesen rendben van.
2020. szept. 6. 14:54
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem full natúr.
2020. szept. 6. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!