Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, egy nap hányszor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, egy nap hányszor bírtok szexelni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 08:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Érdekes válaszok.
2020. szept. 5. 11:04
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
#10 Mindenkinek jól esik az odaadás, ez nem atomfizika. És mondtam, hogy amit ad, nem elég? Értelmezz. Illetve ott a 2. válaszom is, abban jobban megfogalmazom.
2020. szept. 5. 11:54
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
A legtöbb 11menet volt egy nap,hosszabb,rövidebb időtartammal.Ha van időnk ,akkor többször is bírom.
2020. szept. 5. 12:14
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Félreértettetek.A fiú végzi a munka nagy részét nem azt jelenti számomra,hogy én nem vagyok aktív az ágyban,de csak a fiúk az aktívabbak nekik van hímvesszőjük,a több mozgást ők végzik,vagy nem is tudom,hogyan fejezzem ki magam.Remélem aki akarja az érti.
2020. szept. 5. 12:28
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
A nulla és kb. 20-25 között valahol. Kedv, hangulat, fáradság, na meg partner kérdése. Volt akivel végig "csináltuk" a teljes napot és 1-1 alkalommal többször is, máskor meg annyira fáradt vagy, hogy aludni van kedved nem máshoz.
2020. szept. 5. 12:31
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Napi egy ami jól esik, ha a partnerem még egyet akar (reggel, aztán este), akkor az még ok, nem rontom el a kedvét, de többet nem bír a puncim. Inkább leszopom harmadjára, azzal nincs gond.
2020. szept. 5. 12:38
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
#14 Akkor mondd azt, hogy nálatok.😅 Mert egy nő is tud ugyanannyit mozogni. Persze, van, hogy a férfi mozog többet, de olyan is, hogy a nő. Embere válogatja, ki mit szeret.
2020. szept. 5. 12:44
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt, hogy szinte ki sem keltünk az ágyból, csak enni és egyéb dolgokat elintézni, de kb ilyen óránként biztos eljutottunk oda, hogy nem bírtunk ynugton feküdni :D
2020. szept. 6. 03:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!