Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy terhes lány akar velem szexelni. A férje tudta nélkül. Szerintetek meg tegyem?
Figyelt kérdés
2020. szept. 5. 07:02
11/22 anonim válasza:
Mázlista vagy nem kérdés :) Nekem nagyon a zsánereim a terhes nők.
12/22 anonim válasza:
Terhes nem lesz tőled attól ne félj.
Ha jó no akkor ne hagyd ki ,egyes nők a terhesség alatt sokkal jobban kívánják a dugast. Ez jó ::) adj neki
13/22 anonim válasza:
Nézd... Terhesebb már nem lesz. De én nem tenném meg
17/22 anonim válasza:
Én nagyon élvezném. A terhes nők szexin néznek ki.
35F
18/22 anonim válasza:
Ne hagyd ki a lehetőséget bro, egy életed van!
20/22 anonim válasza:
Minden nőt nem lehet megd*gni, de törekedni kell rá.
Azért abba is gondolj bele, hogyha kiderül akkor egy házasságot tönkreteszel, egy gyereknek elvalt szülőkkel kell felnőnie.
Ha nagyon jól nez ki, es titokban tudod tartani, akkor hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!