Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy magyarázzam ki magam?
Figyelt kérdés
Tegnap barátnőm áthívott hozzájuk és üres volt a ház, ugye tesója vidéken koliba, anyukája is dolgozik, apja már nem lakik velük , mert elváltak, nem is ez a lényeg hanem hogy úgy hozta a helyzet hogy megkívántuk egymást barátnőmmel és ki is használtuk, hogy üres a ház, így hát szexeltünk a nagy ágyon az anyukája szobájában, de elrepült az idő, és a szex végén háttal volt nekem, én ráélveztem barátnőm fenekére mire halljuk hogy szól az anyukája hogy helló, mdgjöttem. Barátnőm meg mondta gyorsan töröld le, öltözzünk, én megfogtam hirtelen egy melltartót, beletöröltem a cuccot majd eldobtam, felöltöztünk és mintha mi se történt volna, bár lehet sejtette. Erre este barátnőm leoltott, hogy mekkora egy idióta vagyok, a melltartó amibe beletöröltem a g3cimet az anyukája melltartója volt, és megtalàlta és tőle kérdezi hogy ez mi? Mit csináltatok? És most áll a bál, állítólag tudja hogy g3cis a melltartója ami elég tróger dolog. Ezt hogy tudom kimagyarázni? Hogy nézek így az anyukája szemébe?Volt már más is így vagy csak én vagyok ilyen peches?Annyira ég a fejem most
Semmi előre látás , gondolkodás csak egymásnak estek mint az állatok.
Mi lenne ha papírtörölközőt raknátok oda és ha kell akkor lehet használni.
2020. szept. 4. 16:41
4/12 anonim válasza:
Vigyél egy fél szénakazalnyi virágot az anyjának és szemlesütve töredelmesen valld be hogy mi történt. Úgyis rájött, csak a körülményeket nem tudja, hogy hirtelen kapkodva került a kezedbe az ő melltartója. Ne naturálisan meséld el, hanem szépen burkoltan hogy értse ("pont akkor tetszett megjönni, hirtelen töröltük valamivel, nem figyeltünk") ÉS ígéret, hogy többet nem fordul elő, jobban figyelsz.
Ja és legközelebb tegyétek az ajtóba a kulcsot :)
2020. szept. 4. 16:43
5/12 anonim válasza:
Ez aranyos ...de miért a kedves mama ágyában szúrtad a barátnőd:)
2020. szept. 4. 16:44
6/12 A kérdező kommentje:
Papírtörlőt?? Minek? Ha végzünk mindig kimegyek valamiért és letörlöm ha nem a szájában megyek el persze
2020. szept. 4. 16:53
7/12 anonim válasza:
Szerintem mondjátok el mi történt, majd a fiatalság számlájára írják. :)
2020. szept. 4. 17:13
8/12 anonim válasza:
Én sem díjaznám, ha egy srác a saját ágyamban dugná meg a lányom. Ez elég kibszós dolog, mintha meg akarnád mutatni, hogy nem érdekelnek a lány szülei (vagyis itt az anyja). A gcis melltartó meg hab a tort.. akarom mondani, gci a melltartón :) Ha olyan lenne a vérmérsékletem, ezért járna egy pofon, tőlem ököllel :)
F
2020. szept. 4. 17:32
9/12 A kérdező kommentje:
Nem direkt volt
2020. szept. 4. 17:42
10/12 Williamspear válasza:
Mond az a mamának, hogy a melltartóján az nem ondó, hanem COVID ellenes vírusölőszer ☝️
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!