Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heteroszexuális férfiak ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteroszexuális férfiak ha a Shemale lány letakarja ruhával vagy ronggyal a nemi szervét úgy bele mennétek vele a szexbe?

Figyelt kérdés

Ha a gyönyörű nőies shemale csajszi letakarja ruhával vagy ronggyal vagy törölközővel a nemi szervét akkor bele mennétek vele a szexbe?

Vagy hátulról kutya pózban?

úgy nem látszodna a nemi szerve ami titeket a legjobban zavar ,mert ugye az arca teste az nektek is bejön heteroknak csak a nemi szerve zavar titeket a többséget.

2020. szept. 4. 10:42
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, azt hiszem hogy megtaláltam, hogy mi vagy:

[link]

''Honnan szűrheted ki, ha valaki transz megszállott? (chaser!)

...

Ha szóba jönnek a műtétek, a megszállottak gyakran ragaszkodnak ahhoz, hogy a transz lány, akivel kapcsolatba kerülnek, ne legyenek teljesen átműtve, a péniszük legyen meg, ez izgatja őket.''

[link]

2020. szept. 4. 16:09
 32/37 anonim ***** válasza:
95%
Te nagyon beteg vagy!
2020. szept. 4. 18:27
 33/37 Joe.38 ***** válasza:
100%
Vannak nők azaz k.u.r.vák aki hirdetnek. Azaz valagukból akarnak pénzt és kenyeret érte. Sok úgy kezdi,hogy gyönyörű vagyok, különleges vagyok, egyedi vagyok, exluzív vagyok. Honnan veszi? Honnan? Hisz kinek mi a szép? C.i.g. á.ny lány elve nem lehet szép. De hogy rád is rád térjek kérdésedre válaszolva nem. Abszolút, de nem Te pasi vagy, letakarás nem fedi el hangod és nem lkesz pinád, XY cromoszómáid még műtéttel se változnak. Tehát ami undorító és természetellenes az természet elenes . Pont ezért nem bírjuk, ha vonulgattok. Nem veszitek észre,hogy cion kampány eszközei vagytok.
2020. szept. 5. 11:16
 34/37 anonim ***** válasza:
53%

#33 nagyon sok szép cigánylány van. Kérdés, milyen a stílusuk. Vagy nem is kérdés...

És ja, a természetellenestől ösztönösen viszolyog a normális ember. Csak az aberráltaknak jön be ez az átműtött átfestett átértelmezett elmebetegség.

Te meg Gazsi, nem unod még ezt a kérdést?

2020. szept. 5. 11:23
 35/37 Fequez ***** válasza:
100%
Már hiányoztál Lapocka2!
2020. szept. 7. 08:32
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Én biztosan.. imádom ha noies6de van egy kis plusz
2021. ápr. 14. 21:45
 37/37 anonim ***** válasza:
Egyszer láttam egy "csajt" zuhanyozni. Kívánatos volt simán meg dugtam volna. Amikor szembefordult látszott a farka. De akkor már simán megdugtam volna.
2022. márc. 27. 08:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!