Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán valakinek bejönnek a nagyon vékony lányok?
176 cm vagyok és 49 kiló és nem tudok hízni pedig rengeteget eszem. Mellem van azért, talán a súlyom felét az adja ki :D
A viccet félretéve, úgy érzem örök magányra vagyok ítélve ezáltal, mert mostanában azt látom, hogy többnyire a telt alak jön be a fiúknak, férfiaknak.
Ha egészségesen eszel, amit eszel és jól érzed magad, tehát nem vagy enervált, kedvetlen, akkor ne erőltesd a hízást. Mert ilyen az alkatod. Fognak így is szeretni.
Esetleg sportolsz?
Idáig az összes lány, aki nekem tetszett mind vékony volt. Pont, hogy ők tetszenek. Számomra nem igazán tud valaki túl vékony lenni.
Telt és aránytalanul széles csípő, nagy fenék nem tetszik, kicsit sem. Nagy mellek se, inkább egy kicsi vagy közepes. Az általam tökéletes alakhoz az illik. Fenékből is a kicsi kereket preferálom. 24f
Pedig sok embernek tetszenek a vékoyn lányok.
Menyi idős vagy, milyen feneked és melled van?
A magas vékony lányoknak nagyon sok előnye van, és általában nagyon szépek, jó alakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!