Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy küzdjem le azt, hogy nagyon ideges vagyok, amikor találkozok egy pasival aki tetszik nekem?
Ez hidd el, hogy nagyrészt az emberekkel így van :’) Ahogy nekem is. Ez ellen szerintem semmit se tudsz tenni. Igazából számukra még cuki is tud lenni az összezavarodott lány ^^
De mélylevegő és nem lesz baj!
mosolyogjál rá.
amúgy ha kiugrik a szived az azt jelenti hogy szereted.
1-es vagyok: Ezt nem tudtam, hogy tudatni szeretnéd vele. Hm esetleg megpróbálhatnál rámosolyogni (ahogy valaki már írta is) és még egy kezdő lépésként messzebbről picit a szemébe nézni.
Aztán ha picit jobban megbátorodsz, akkor már lehet olyanokat is csinálni, mint pl hátradobod a hajad (vagy birizgálod) a közelében. (Köztudott, hogy ezt akkor csinálja valaki, (tudat alatt) mikor tetszik neki valaki, és az a bizonyos személy a közelében van.
Plusz, megkérdezhetsz ilyen általános dolgokat: Mennyi az idő? (Ha ott van egy toronyóda az orrod előtt, akkor inkább ne, de ez is egy jó módszer) vagy megkérdezheted, tudja e hol van ez vagy az... (ebből ha nem is tudja meg, attól még léptél felé valamit. Habár tudom ezek milyen nehezek, de ha felbátorodsz (ugyanis egy idő után felfogsz ha a lazábbik dolgokat megcsinálod akiket mondtam) akkor fog menni)
Remélem segítettem!
Sok sikeeert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!