Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23 évesen normális, hogy anyámék megtiltják, hogy legyen valakim?
Mondjuk most a legfontosabb prioritás az életben, hogy elmenjek innen, vagy ilyenek. Ugye külföld most kizárt....
Legkevesebb gobdom is nagyobb ennél, de ez akkor is túlzás. Ezt nem gondoltam volna, azt hittem, ennek 18 körül vége lesz.
Konkrétan menekülnöm kéne, mert ebbe sosem törődnének bele.
ez nagyon durva
sajna ez már pszichológiai gond is lehet náluk remélem nem haragszol meg ezért. Van olyan hogy normális féltés mondjuk az hogy nem lehet semmi barátkozás sem már az nem normál az meg hogy 18 fölött is ezt csinálják egyáltalán nem.Esetleg még arra is gondolhatok hogy netán anyudat megerőszakolták és ezért félt ilyen módon ezért ítéli el a pasikat és védene foggal körömmel na ha ez a helyzet akkor még úgy ahogy meg érteném.
Na jól van nem írok regényt remélem megoldódik minden.
24f
Miért laksz még velük?
Kényelmes? Jó kislány akarsz lenni, meg akarsz felelni nekik?
Tanulsz vagy dolgozol? Ha tanulsz, akkor mérlegeld, mit szeretnél jobban. Suli esetén még nyeld egy darabig a hülyeségüket.
De őszintén! Ne legyél már ennyire szófogadó! Kiskapu mindig van! Ismerkedj a tudtuk nélkül. Ennyi idősen a mindennapjaid nagy részét az otthontól távol töltöd, hát használd ki.
25 éves lányom kicsivel több mint egy éve házasodott, 6 hónapja szülte meg unokánkat. 19 éves kora óta vannak együtt a párjával. Én első gyermekem születésekor 21 éves voltam, férjem 23. Négy gyermekünk van. Nekem egészségügyi és tanári diplomám van, páromnak pedig gépész és informatikus. 10 éve vállalkozók vagyunk, saját lábunkon élünk.
50N
Egyáltalán nem normális, költözz el, ha megteheted.
Vallásos családod van?
Néhány évtizeddel ezelőtt ennyi idősen már vénlánynak számítottál volna...szerintem 19-20 évesen már simán lehet saját családja valakinek.
Szóval ja, nem normális. Próbálj meg pattanni, abban sem akadályozhatnak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!