Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a férjem félti a pocaklakót és nem hajlandó velem szexelni?
Jesszusom... tudom hogy élvezed te is, meg kívánod, de én a helyedben nem érnék hozzá. Talán akkor feltűnik neki hogy te mit érezhetsz..
Ez a pasi nem csak önző de még idióta is (ha már elmondta orvos is neki hogy nem lesz baja a gyereknek). Vagy másik opció: nem a babát félti, ez csak egy kamu duma, hanem egyszerűen téged nem kíván terhesen. Nem tetszik neki a látvány, ódzkodik a testedtől. Ha csak a babáról szólna, kézzel szájjal kielégíthetne, ott nincs behatolás. Kicsit ezt ilyen béna ürügynek érzem..
N
Milyen választ vársz erre? dugj mással.. PONT. viagrázd be az italát. nemtudom. :D
Vagy mondd meg neki hogy te a héten mindenképp meg leszel dugva, akár ő ottvan, akár nincs.
azért nézzetek magatokba kommentelők és szégyelljétek amiket írtok. A legtöbben itt még puncit sem láttatok élőben és sírtok, hogy szűzként fogtok meghalni, de utolsó szemétládának tituláljátok a férjet, aki retteg attól, hogy a születendő gyerekével valamit csinál.
És még fel is vagytok pontozva, ti gerinctelenek.
Kedves utolsó.
Itt senki nem azért ítéli el a férjet mert félti a babát.
Azért mert semmilyen más módon sem elégíti ki.
Nincs kölcsönös örömszerzés.És még azt is meggátolja,hogy magának örömöt szerezzen lásd: "Mikor megtudta, hogy most is használom a vibrátorom, eldugta előlem".
De nyilván mi vagyunk a gerinctelenek.
Szerintem a férjednek szeretője van akivel kefél, ezért nem él veled nemi életet. Sajnálom, tudom, hogy ez sz@rul hangzik, és ne legyen igazam, de szerintem ha nem ez lenne a helyzet, akkor valahogyan élne veled nemi életet. Mindenképpen ülj le vele és egy komoly beszélgetésen essetek túl, mert ez nagyon veszélyes így.
Őszintén kívánom ,hogy helyrejöjjetek!
2 dolog jutott eszembe: CSAK az anyát látja már benned, de a nőt, akit kíván nem.
A másik a megcsalás (pont az első gondolat miatt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!