Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülők! Szerintetek felelőtlen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülők! Szerintetek felelőtlen dolog lenne tőlem kettesben hagyni őket? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A lányom 18 éves, nagyon jó a kapcsolatunk. Megkérdezte, hogy pénteken vagy szombaton itt aludhat e a barátja (4 hónapja járnak, normális a fiú(egyidősek)).

Tudom, hogy már szexelnek.

A kérdésem az lenne, hogy hagyjam őket éjszakára kettesbe, menjek el itthonról, hogy nyugodtan kettesbe lehessenek?

2020. szept. 2. 09:21
1 2 3
 11/22 hájaaa ***** válasza:
3%
Én nem hagynám, és tudatnám a kiscsávóval, ha hozzá mer érni akkor nagoyn nagy bajok lesznek. Első az hogy érdemelje ki a tiszteletet.
2020. szept. 2. 11:37
 12/22 anonim ***** válasza:
76%
Ha nem okoz neked kellemetlenséget, biztosan örülnének neki. De nem muszáj elmenned a saját lakásodból, elég ha elfoglalod magad valamivel a saját szobádban. 🙂
2020. szept. 2. 12:25
 13/22 anonim ***** válasza:

18 évesek, jogilag is nagykorúak, nem 10 éves kisgyerekek. Egyértelmű, hogy ha le tudsz lépni akkor hagyd őket kettesben!!! Kérdezz rá a lányodra, hogy védekezés, slussz-passz a többi az ő dolguk. Ha csinálni akarják csinálják bárhol, legalább nyugodt körülmények között tudják.

#11-es előre sajnálom a gyerekedet ha majd lesz

2020. szept. 2. 13:05
 14/22 anonim ***** válasza:
13-as nyugi... az ilyen azért veri ennyire a nyálát, mert nem kap cuncit... :D
2020. szept. 2. 13:09
 15/22 hájaaa ***** válasza:
25%
Szted ha nem lenne, akkor féltenék egy nem létező embert?!
2020. szept. 2. 13:24
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
A szád attól még járhat... egyébként meg egyszer valamikor, te voltál az a kiscsávó... Ha meg van lányod, ilyen baromarcú hozáállás mellett, nem sokáig marad veletek együtt, abban biztos lehetsz.
2020. szept. 2. 13:51
 17/22 hájaaa ***** válasza:
17%
Amíg én fizetem az egyetemét és a lakhatását, addig itt én mondom meg mi a helyzet barátom...
2020. szept. 2. 13:56
 18/22 anonim ***** válasza:
50%
Igen, és ennek lesz az az eredménye, hogy amint kirepül otthonról végleg, maximum évente 1-2 alkalommal látod és majd nem fogod érteni, hogy miért. Holott annyira se tiszeteled, hogy elfogadd, felnőtt ember és képes meghozni a saját döntéseit. Emellett nem vagyok a barátod, szerencsémre nincsenek ilyen degenerált ismerőseim se, nem hogy barátaim...
2020. szept. 2. 14:01
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Ne etessétek a trollt pls...
2020. szept. 2. 15:03
 20/22 anonim ***** válasza:
Ajtó becsuk, nem nyit rájuk ennyi elég. pont.
2020. szept. 3. 02:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!