Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen segédeszközt ajánlotok masztihoz?
Figyelt kérdés
Ti milyet használtok és mi az, ami legjobbam bejött? Akár linkelhettek is.2020. szept. 2. 07:12
2/4 anonim válasza:
A kis kacsódat (ápoltan, tisztán), ha azzal jól megy akkor érdemes lehet egy vibribe beruházni. Ha hétköznapi tárggyal (pl. uborka, fésűnyele stb.) csinálod akkor figyelj arra, hogy ne legyen érdes, éles, alaposan mosd el de még jobb ha ráhúzol egy óvszert.
3/4 anonim válasza:
Rúd vibrátor. Elsőnek megteszi.
4/4 anonim válasza:
Én legtöbbször úgy szoktam masztizni, hogy egy vékony dildo a popsimba, azt ott is hagyom aztán egy nagy dildo a puncimba amit mozgatok és egy sima csiklóizgató amit a másik kezemmel irányítok.
Mondjuk én rengeteget masztizok, van, hogy amikor nincs semmi más dolgom akár egész nap képes vagyok csinálni. :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!