Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire számít az hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az hogy mekkora a fiú farka, meg hogy mikor vesztette el és mennyi nővel volt együtt ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Ha hosszú távú kapcsolatot/férjet/apukát keresel akkor ezek mennyire fontosak. Jó tudom valószínüleg nem derül ki mert senki nem szokott beszélni ezekről. De gondolatban sem jut ilyen az eszedbe hogy jó lenne ha...? Pl ha fiatalon vesztette el akkor biztos sok lánynak bejött, és hogy milyen jó hogy a te barátod. Vagy ha nagy a farka akkor férfias, és sok nő odáig lenne érte.
2020. szept. 1. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a méret egyáltalán nem lényeg mivel a tapasztalataim azt mutatják hogy pl egy 15 cm jobban kielégített mind a 21 cm.

Az hogy mennyi nővel volt nekem kicsit inkább vissza húzza mert kB akkor enis csak egy újabb trófea vagyok neki, akit elhagy amint jön egy nálam jobb és szebb. Az ilyen pasiknal általában nagyobb a megcsalas veszélye is. Nem lehet bennük bízni.

Persze ez csak az én személyes meglátásom igazából ehhez minden lány másképp áll hozzá.

22l

2020. szept. 1. 22:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ha az ember szerelmes ilyeneken gondolkozik?! Mert szomorú, ha te ezek alapján szelektálsz. Alkalminál, ami csak a dugásról, testisègről szól,nyilván más a helyzet. De a gyerekem apjának, fèrjnek, társnak nyilván olyat választok akibe szerelmes vagyok, de minimum el tudom vele kèpzelni az èletem. Ilyenkor nem a p..cse mèrete, vagy az exeinek a száma a legfontosabb...
2020. szept. 1. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

36f vagyok

13cm a dákom

17évesen szexeltem elösször

Növel 6-7-tel voltam

Akkor én?

2020. szept. 1. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
#3 luzer vagy
2020. szept. 1. 23:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak öszínte
2020. szept. 1. 23:44
 6/6 anonim ***** válasza:
89%

Ez a három dolog amit felsoroltál (méret, hány nővel volt, mikor veszítette el) az ami totálisan lényegtelen egy hosszú távú kapcsolatnál. Sőt igazából az alkalminál is. Mivelhogy:

- a cm-nél fontosabb tudja-e használni;

- mikor veszített el, mit számít?

- hány nővel volt, semmit nem jelent, attól még lehet egy önző pöts. Sőt a túl nagy szám inkább azt sugallhatja hogy kicsapongó, vadász típus aki nem biztos, hogy hűséges marad.

Az emberi tulajdonságok, megbízhatóság, figyelmesség, odaadás, na meg a közös hullámhossz a legfontosabb az állandó kapcsolatban. S mint írtam még az alkalmiban is számít.

2020. szept. 1. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!