Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak hogy tudnak érzelem nélkül szexkapcsolatban lenni?
nem minden fiú ilyen, én nem élvezem az érzelem menteset, egyszer próbáltam, mert összejött és életem legrosszabb szexe volt.
Akiket ismerek, hogy így szexelnek, egy dologban nagyon megegyeznek: nem volt még sosem rendes, kiegyensúlyozott, jól működő kapcsolatuk. Vagy olyanok, akik nem kellenek senkinek hosszú távon
A lányok is tudnak így lenni, csak nem mindegyik.
F
Pont úgy ahogy a nök.
Volt jópàr ilyen partnerem. Nap közben baszott velem, este meg a fèrjével.
Hol vannak itt érzelmek? Egyàltalán miről beszélsz. A nök a legfelszínesebb, legkèpmutatóbb lènyek.
Pont azért hagytam abba a szeretősdit, mert undorom lett attól, hogy jólelkű, jóindulatú fèrjeiket jàtszva nézik húlyènek.
Ha látok vagy érzek valami izgatót akkor feláll a szerszám és mehet a buli. Nem kell hozzá érzelem vagy kötődés.
Sőt, a párommal amikor összejöttünk nem akart felállni mert őt tényleg szerettem és túlizgultam a dolgot. Nem akartam neki csalódást okozni és erre rá is ment az első alkalom sajnos. Persze azóta minden rendben.
"Vagy olyanok, akik nem kellenek senkinek hosszú távon"
En nem kellek senkinek hosszu tavon, de en sem tudnek szexelni olyannal, akivel nincs erzelmi kotodes. Valszeg azert is nem kellettem senkinek, mert ilyen "csodabogar" vagyok.
36F incel
3: de éppen te is írod, hogy vonzalom kell, és a legtöbbször fél óra alatt nincs vonzalom. Nem baj ha rövid egy kapcsolat, de élvezetes.
Az a baj, ha egy pasi/lány egy jöttmenttel összefekszik, csak azért, mert kanos, de még a nevét sem tudja. Ott nincs érzelem, ott csak vágy van, és azok a szexek sosem fognak felérni egy érzelmekkel teli szexszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!