Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nudista lányok! Ti,hogy oldjátok meg a közös strandolást ha olyan pasival jöttök össze aki nem nudista?
Figyelt kérdés
2020. szept. 1. 09:23
11/17 anonim válasza:
9-es, köszönöm a jelzést.
Máskor lehetne nem ilyen piszkálódósan? Köszi!
12/17 anonim válasza:
Ez nem szex kategória, nehogy azt hidd hogy mindenki olyan mint te.
13/17 anonim válasza:
10. Vagy inkább a nudis nőjön fel, hogy ne a hú de nagy szabadság legyen a fontos, hanem felnőni, kicsit komolyabbnak lenni. Az anarchiában is a szabadság a lényeg, és semmire se jó. Fel kell nőni.
14/17 anonim válasza:
Szegény 13-as: nem tudja, hogy miről beszél!
15/17 anonim válasza:
14. Szegény 14-es: nem sikerült érvelnie, hogy meggyőzzön. Tényleg azt hiszed, hogy a nudizmus nyújtotta szabadságtól lesz teljes az életed? Csak mert amilyen lenéző volt a 10-eske csak azért, mert ő így jól érzi magát, és aki nem, az szerinte nem nőtt fel.
Hát igen, szerinted fel kell nőni bizonyos szintre fejben, hogy úgy tölts a szabadidőd, ahogy neked jól esik. Képzeld, én hasznos dolgokat csinálok szabadidőmben, amihez kell tudni ezt-azt, és nem mindenki képes rá, akkor ennyivel én is lenézem, akinek a pucérkodás kell a boldogsághoz.
16/17 anonim válasza:
15: "...nem mindenki képes rá, akkor ennyivel én is lenézem, akinek a pucérkodás kell a boldogsághoz."
Nézd le!
Kit érdekel(sz)???
17/17 anonim válasza:
16. Téged. Ha nem érdekelne, nem írogatnál újra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!