Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehezemre esik a szex a párommal.25 éves nő vagyok. Soha nem foglalkoztatott igazán a téma a gyakoratban, legfeljebb csak a fantáziámban.( Álmodoztam róla) Érdemes ezzel szexuálpszichológust felkeresnem?
Talán itt azutolsó mondatban kellene keresni a baj okát .
Sosem akartam még nőt rávenni hogy levegye a bugyit .
Mint ahogy az aktusra sem szabad senkit rávenni .
Kell lenni egy jelnek, egy érintésnek, egy lassú játéknak , ami elinditja a testedet abba az irányba hogy akarjad lehúzni a redőnyt , szétdobni az ágyat . És ekkor még mindig csak ruhában próbálod irányitani az eseményeket .
Majd ha rá zuhantok az ágyra és csók hivja csókra tested , addig kell heviteni a kiskazánt , addig kell egyre csak húzni az időt , feszitettni a gatyát , nem számit hogy foltos a bugyika !
Eljutsz egy pontra , amikor ha nem csúszik le izzadt testedről a ruha , letéped , csak jöjjön már az idő hogy csupasz testetek összeérjen , össze ragadjon .
Jajj , kicsit beleéltem magam .Bocsi .
Én húzni szoktam az időt , imádom amikor a párom szenved mert nem kapja meg azonnal amit szeretne .
Átérzem a problémát.
Képzeletben nekem is nagyon jó, gyakorlatban meg azon stresszelek,hogy jajj csak ne kelljen csinálni, vagy minél előbb vége legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!