Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha felnőtt webcam modell lennél te mit csinálnál szívesebben?
Figyelt kérdés
2020. aug. 30. 20:07
A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, szívesebben adnám elő úgy magam, hogy közben nem látom azt aki fizet értem.
Nő vagyok, szívesebben adnám elő úgy magam, hogy közben látom azt aki fizet értem.
Pasi vagyok, szívesebben adnám elő úgy magam, hogy közben nem látom azt aki fizet értem.
Pasi vagyok, szívesebben adnám elő úgy magam, hogy közben látom azt aki fizet értem.
24 szavazat
1/3 anonim válasza:
Amit a kuncsaft kér, hogy minél tovább "vonalban" maradjon mivel időre fizet 😅
2/3 A kérdező kommentje:
Azért pasiknak csak úgy mellékesen szólok, hogy szerintem a kuncsaftok egy elég jelentős része pasi lenne :D (csajoknál is előfordulhat az, hogy egy csaj nézi őket de azért az jóval kisebb eséllyel történik meg szerintem)
2020. aug. 30. 20:34
3/3 anonim válasza:
Akik nőként arra szavaztatok, hogy látni akarjátok a nézőt, higgyétek el, a nagy részüket inkább nem akarnátok.
Sörhasú, igénytelen, 40-es, 50-es férfiak, amint próbálnak "lelket verni" magukba. Sokszor sikertelenül.:D
A kedvencem az, amikor csak a nemi szervüket tolják a kamerába és azt kérdezik, találkoznék-e velük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!