Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lányok! Nyalt már nektek apátok korabeli pasi?
Figyelt kérdés
Milyen volt? Vagy csak gondoltatok már ilyenre?2020. aug. 30. 19:23
21/32 Istvan485 válasza:
Jól jönne egy kis csaj 56 évesen
22/32 anonim válasza:
Nyaltam már ki tinit.
Vagy igaz vagy nem de azt mondta hogy így még soha nem nyalták ki.
Bár nem sok pasija volt eddig.
De így mindenki jól járt.
23/32 anonim válasza:
Volt igen.Nem volt rossz,tudta mit csinál
25/32 anonim válasza:
Igen, bár már éppen nem voltam tini.
26/32 anonim válasza:
Nincs is annál jobb mint egy tini lányt nyalni...F
27/32 anonim válasza:
Amikor megdugott és tele élvezett az jobb volt
29/32 anonim válasza:
Tini koromban elvált apa legjobb barátja. Vele meg a gyerekeivel mentünk együtt nyaralni. Valamiért úgy alakult, hogy ketten maradtunk a nyaralóban. De én nem tudtam, hogy ő se ment a többiekkel. És mivel azt hittem, hogy egyedül vagyok, így a szobámban elkezdtem maszturbálni, nyitott ajtónál persze. És már egy ideje masztiztam amikor beállt az ajtóba verni a farkát, utána mondta hogy végig nézte az elejétől és régóta nem volt ilyen kemény. Akkor csak maszturbáltunk egymást nézve. Aznap éjjel amikor már mindenki aludt átjött és arra ébredtem hogy nyal és orgazmus közeli állapotban vagyok, nagyokat élveztem a nyelvétől és az ujjaitól. Következő este szexeltünk is.
30/32 anonim válasza:
Volt. És nem volt jó, a farka is kicsi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!