Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mi izgat fel titeket nagyon? gondolok ilyenekre hogy ajakharapás, nyak csók stb.
Gyakorlatilag elég sok minden, de csókolózás közben például az, hogyha a nyakához húzza a fejem, hogy ott is csókolgassam vagy például jelzi szóban, hogy most megtehetném vele "és akkor mond valamit".
F
Igen, engem nagyon izgat, ha a barátnőm a nyakam puszilgatja (elöl), simogatja, érzékeny mindkettőnk nyaka, szóval szeretem, izgató, ahogy a nyakammal játszik, kényezteti azt, ha pedig én nyakazok, az azért esik jól mindkettőnknek, mert neki is érzékeny, nekem meg nyakfétisem is van, ha hátrahajtja a fejét már annak a puszta látványa is izgat...
F (idén 27-et töltök, Ő 25-öt, és már áltsulis koromban rájöttem, hogy a nyak a fétisem [természetesen azok a klasszikus testrészek is bejönnek nekem, amik mindenkinek, popó+punci+cicik], és Ővele 2012-ben jöttem össze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!