Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körül miért lesz valakinek gyereke? Véletlen vagy szerették volna?
Mostanában a fb-on, régi általános, és középiskolás ismerőseim sorra rakják ki a képet arról hogy gyerekük lesz. Pedig 18-22 évesek!
Létezik hogy valaki ilyen fiatalon szándékosan szeretene gyereket?
Tudom hogy régebben ez teljesen normális volt, de a mai élet teljesen más, nem annyira megbízhatóak az emberek, meg a megélhetés is nehezebb szerintem, főleg ilyen fiatalon még stabil munkahelye sem nagyon van az embernek.
Tapasztalatom szerint általában a vidékiek vállalnak hamarabb gyereket családi nyomásra. Mi keleti megyeszékhelyen lakunk, mi sem akarunk gyereket egyelőre elég sokáig, viszont nagyanyámék már párszor betámadtak, hogy mikor lesz már dédunoka.
Az a gond, hogy annó tényleg fel lehetett nevelni gyereket szinte fillérekből, de azóta bejött egy olyan szintű társadalmi változás, amely ezt gyakorlatilag nem teszi lehetővé, hacsak nincs két magas stabil kereset a családba. Ez nagyon ritka. És ha ez nincs meg, az egész család nyomorogni fog.
Nincsen ebben semmi!!
Ha van munkahelye, legyen gyerek is!
Van akinek 18 évesen lesz gyereke! Én azt mondom jobb korán elkezdeni a házas életet! 😄😎
Ha eltudja tartani semmi gond! Ha nem tudja eltartani, akkor még várjon vele..
Ez az élet!😄😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!