Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy hosszú távú, komoly kapcsolatban miért fontos nektek a szopás?
Figyelt kérdés
2020. aug. 29. 01:14
A kérdező szavazást indított:
Nem fontos, vagy legalábbis nem annyira, hogy ügyet csináljak abból, ha nincs.
Számomra az alá-fölérendeltségről szól, domináns félnek érzem magam közben.
Lelki szempontból van jelentősége leginkább, teljes mértékben elfogadottnak, szeretettnek érzem magam tőle.
Nem látok bele semmi többet annál, ami, egyszerűen csak jó érzés fizikailag.
Egyéb (örülnék, ha kifejtenétek kommentben ebben az esetben)
77 szavazat
1/13 anonim válasza:
Azért mert nagyon jól esik ez a fajta kedveskedés. Mivel tudatában vagyok azzal hogy ez mennyire jó. Ezért ha egy csaj nem aakr soha leszopni és hűséget kér. Akkor arra kér hogy mondjak le érte a világ egyik legjobb dolgáról a semmiért... Vagy nem tudom mit ad az a nő aki nem akar szopni vagy szexelni. A főzésssel, takarítással, mosással nem megyek semmire. Azt én is tudok. Ha pedig velem nem foglalkozik de puszilgat macskát kutyát a LAKÁSBAN. Akkor örülhet ha 2-4 hétig mellette maradok. Sajnos van ez a szint.
2/13 anonim válasza:
Ez inkább amolyan adok-kapok dolog. Teljesen más ha szájjal csinálja a lány, ugyanúgy ahogy a csajok is szeretik a nyalást szinte mind.
3/13 anonim válasza:
Mert egy komoly hosszútávú kapcsolatban is fontos a jó, kölcsönös, kielégítő szex. Az orál - adni és kapni egyaránt - nekem meg hozzátartozik. Nem lesz jó a kapcsolat azzal akivel nem pendülünk egy húron szexuálisan.
4/13 anonim válasza:
Pszichésen, emocionálisan is nagyon fontosnak érzem. Meg ha lepippantanak, az fizikailag is picit másfajta érzést ad. Nem jobb,mint aktusnál, ugyanolyan jó. De más
6/13 anonim válasza:
Pontosan azért van rá szükség hosszútávon, mint rövidtávon. Mert: más, belsőséges, izgalmas. (hasonlóan a nyaláshoz)
7/13 anonim válasza:
Mert önzetlenül nyújtják, és ha szeretettel csinálják, akkor egészen más, mintha egy sarki k*rva leszopna...
Más szempontból pedig olyan dolgot tesznek velem, amit másnak nem engedek egy kapcsolat szempontjából, így ha hűséges vagyok, akkor a párom engem tart szem előtt és kielégít, hogy megadjon mindent, amire szükségem van, hiszen ez vezet a későbbiekben a megcsaláshoz, hogy nem elégíti ki az egyik fél a másikat megfelelően.
8/13 anonim válasza:
Alapelvárás. Csak simán nagyon jólesik, mint a dugás. Sőt, szinte jobb mint a dugás számomra. 24f
9/13 Á.Zoli válasza:
Az orális szex oda-vissza, nagyon fontos és izgalmas része a szexuális repertoárnak, nem kell, hogy mindig legyen, de a soha az fájna...
10/13 anonim válasza:
Mert a változatosság gyönyörködtet. Szeretem a hagyományos szexet, mert olyankor egyszerre szoktunk elmenni, és annál csodálatosabb érzés aligha van, de Időnkét a feleségem csinál egy alkalmat, ami csak rólam szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!